2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

C
Canim bence herkesin kendi dúsúncesi normal isteyen normal olur sezeryan isteyen sezeryan olur bende sezeryan dedigimde etrafimdaki kisiler kiziyorlar her insan normal doguma cesaret edemeyebilir insanlarin tercihlerine saygi duyulmali bence

C

Canim bence herkesin kendi dúsúncesi normal isteyen normal olur sezeryan isteyen sezeryan olur bende sezeryan dedigimde etrafimdaki kisiler kiziyorlar her insan normal doguma cesaret edemeyebilir insanlarin tercihlerine saygi duyulmali bence

aynenn öyle
anne adayı zaten yeni hayata adapte olmakta zorlanıyor birde bu çok bilmişler yüzüdnen
nasıl olacak diye biri soracak diye aklı çıkıyor

normal istediğinde normal olaacğının garantisini kim verebilir
önemli olan kendini nasıl iyi hissedeceksin bence o

sağlıkla kucağına aldıktan sonra doğum şekli yalnızca araç :)

Amin canım inşallah. Prosgestan fitil kullanıyorum birde adalat vermişti ama onu hergün kullanma dedi kasılmalar sık olursa kullan demişti son 1haftadir kasilamlara ağrı da eşlik ediyor daha öncesinde ağrı yoktu. Ben kalp hastasıyım mecburi sezaryen olucam onun için planlı olması benim açımdan daha iyi kan sulandiriciyi son ana kadar (kalp için) kullanmam gerekiyor. Benim kasilmalarim serklaj olduğumdan beri var doktorda serklaj katılmayı tetikliyor diyo. Hayırlısı bakalım sağlıklı olsunda gerisi mühim değil. Nst de bugün 30 larda gidip gelmiş daha önce 20 çıkmıştı.

Tzadkiel onu bende merak ediyorum öğrenirsen bana da haber ver ama büyük ihtimalle biz gidicez tatile 5 dklık periyodlarla girerim arasıra diye düşünüyorum duş alma vakti kadar yani
Bizde dogumdan 1 ay sonra falan dusunuoruz yarın kontrolum var unutmassam doktora sorucam canm hbr veririm sana

Sanırım haklisin canim, bede artık zayıf olmak isdiyorum, doğum sonrası 5 kılo gidiyor zaten kalicak 5 sonrada 15 kiloda ben zayıflarım 1-2 yıla inşallah.
Hepimiz isdediğmiz kiloya kavuşuruz bebeklerle uğraşmakdan. Zaten yemek yemeye zaman olmuycak.

Kizlar benim sol tarafim agriyo yanliz belimmi agriyo yoksa otaraftaki kaburgalarimmi agriyo anlamadim

Bugün işe başladım telefonu elime alamadım çok okuyamadım ama Laedrii canım iyi misiniz Allah yardımcınız olsun

Dogum seklini dikislerden dolayi sordum ne zaman alacak normalse diye son ani mi bekleyecek anlaminda. Hayirlisi olsun. Bana dr um hic birakma dedi serklaj oldugum 21. Haftadan beri gunde iki adalat kullaniyorum. Haftan ve kilosu gayet guzel soyle bir hafta daha beklerse tadindan yenmez ee olduda beklemezsede ciger gelistiriciyide olmussun ne guzel. Benim icin 26-27. Haftalar bile hayaldi bugunumuze şükür diyorum. Bol bol dinlenmeye bak durdugu her gun kar artik.

Simdi ben bu nesetedeki sanci olayini anlamiyorum ben 1 kere girdim neseteye benim 50 den baslamisti sonra 1 kere atmisa cikti ordaki hemsireye sordum bu yúksek degilmi diye bana sizin zaten agri esiginiz 50 den basliyo nesete normal dedi nesete sonucunu doktoruma gòsterdim sanci falan yok dedi simdi sizler 30 falan deyince sasirdim acikcasi

Merhaba, serklaj dikişin alındı mı peki? Ben de serklajlıyım

Dikişleri sezaryen esnasında alırız demişti. Dediğin gibi buna şükür ben 20. Haftadan beri yatıyorum 28 i görsem diyordum çok şükür bu haftalara geldik ilk hamileliğim ve tüp bebek neler aştık atlattık geldik. Bundan sonrasında da sağlıkla alırız inşallah kucağımıza. Yarın tekrar yapılacak celestone bu bizi idare eder yeterli dedi.

Sen daha meşakkatli bir yoldan gecmissin mukafatinida alacaksin hayırlısı ile. İgnenin etkisi 10-12 gun zaten sonrasinda bile dogum olsa haftanda gerek kalmiyor. Ben inaniyorum bekleyecek biraz daha onlar guclu bebekler ne zorluklar atlattilar duru biraz daha :)

Kizlar ben bel agrisindan ve bebegin sertlesip toplanmasindan doktorumu aradim gel hemen bakalim dedi dua edin teyzeleri bizim icin hic yoktan bisey cikmasin
Tedbirli olmakta fayda var canım iyi yapmışsın git baksınlar. Insallah yalancı sancı falandır artık sinyaller geliyor bebislerden bizi hazırlıyorlar.

Sağol canım inşallah bekleyecek kuzum sadece benim gibi tezcanlı sanırım :)) Rabbim hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin.

Hatırlıyorum canım. Kadın iyi bir şey söylemiyormu ya. Boşver , ne kaldı şunun şurasında. Sonra da sütün varmı bebeğin doyuyormu gazlı çocuk sormaya baslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…