2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah bekler canım. Sancı kaç çıkıyor?

Cnm riskli dönemi atlatmissin hiç uzulmé sağlıkla doğar inş

Bebeğin durumu suyu iyiymiş arkadaşlar ama benim idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle gözetim altında tutulmam gerekiyormus iki-uc gun antibiyotik, serum takviyesi yapiyorlar, aslinda imza atıp çıkışımı da isteyebilirim ama en azindan bu gece daha burda kalacağım

İnşallah bekler canım. Sancı kaç çıkıyor?
Insallah canım. Daha öncede girmiştim nstye 20 çıkıyordu iyi demsiti doktor. Bugün 30 larda dalgalanmis yine çok kötü değil ama karnımda sertlesme sık olmaya başladı ve ağrı da hissediyorum sertlesince.

Kamu spotunda var ya :) kizin babasi halayda kalp krizi geçirip kenara cekiliyor :) kizda babasina hadiii babaaaaaa yapabilirsiiiiin diyor :) :) o geldi aklima :) :)

Hahha aynen öyle hadi kızım hadi kızım donebilirsin elalemin çocukları dönmüş falan de şimdiden toplum baskısı yapalım

Kizlar ben bel agrisindan ve bebegin sertlesip toplanmasindan doktorumu aradim gel hemen bakalim dedi dua edin teyzeleri bizim icin hic yoktan bisey cikmasin

artık bu haftalarda herseye dıkkat etmek lazım canım
herzamankınden ekstra bırsey yasadysan ıyı yaptın gıtmekle
guzel haberlerle gel bakalım ne dıyecek

Daha önce doğum yapmış anneler doktorunuzun dediği tarihlerdemi doğum yaptınız benim esim yaninda degil doğumda burda olamıcak diye çok korkuyorum
37 de dr gitdim catı kontrolu yapdı nana (40+0) 12 mayısa kadar suyum gelirse sancım olursa gelirsin olmassa tam 12 mayısta kontrole gel dedi, ve gitdim o gün 40+5 kadar bekliycez olmadı o gün doğum olucak (normalmi sezaryanmi suni sancimi bir şekilde ulmak zorunda) bende hazırlandi o gün son bir kez dr aradık gelelimi diye oda ne bekliyorsunuz gelin dedi gitdik kobtrol 2cm acıklık yatışımı yapdular.
yarın doğurursun sen dedi, sabah saat 8 de kızım doğdu.

O otekivenus dr sadece tahminde bulunuyor tutacak diye birsey yok hersey icerideki bebege ve sana bagli. Benim beklenen dogum tarihi kizimda 21 ocakti. 10 ocakta planli sezeryan olacakti makat gelis oldugu icin ama 1 ocak oglenleyin acilmam oldugunu ogrendim iki saat sonra nisanim geldi aksam 8 de kizim kucagimdaydi. İnsallah esin yanindayken olur dogumun.

Benimde suan oyle karnim cok belirgin degil gecen esime yetiscem diye kan ter icinde kaldim eve geldim pestilim cikmis benle dalga geciyor bende dedim son ayima girdim farkindamisin asagida baskim var dedim de sustu
bence artık nazlanmamızın vakti geldi. ben dün yemeği eşime yaptırarak başladım nazlanmaya

bide bu benim utanmaz döndü üstüne bidaa döndü şuan makat geliş teyzesi kız şuna biraz

ayyy ne kadar ayıpppp
senin gibi yakışıklı paşaya yakıştı mı hiç
biz başka yakışıklılıarı sevelim o zaman sen dönmüyorsan manyak teyzeler iş başında

bende yarın gidicem bakayım döndü mü
dönmediyse yarın akşam başlarım söylenmeye

bu arada hacı şeriften verdiğim siparişim geldi
dün 3-4 gibi verdim
bugün sabah kargo bendeydi
bayağı korunaklı göndermişler buz şeyi falan da vardı
2 gün rahat dayanır kargoda fazlası bile durur yani sipariş verecek olanlara

ay dönmüştür inşallah canım çünkü beklemek zor oluyo ha döndü ha dönücek heycan yapıyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…