2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlae ben ciktim kontrolden neseteye baglasi sadece 1 sancim cikmis onada buhaftalarda normal dedi alttan acilmaya bakti yok rahim agzi uzunlugumada 3 95 santim dedi kilomuzada 2 580 dedi korkulacak bisey yok dedi zaten supriz bir erken sogum olsada 34 haftaya geldik bundan sonra birsey olmaz dedi yanliz bu benim sipam 6 gùnde 280 gram almis bende en son ayin 21 de 71 bucuktum bugun 73 bucuk ciktim 6 gùnde 2 kilo almisim allah sonumu hayir etsin

Kızlar sizlerde benim gibi normal pantolon giymeyi saç boyatmayı rahat gezmeyi özlediniz mi :) Bide bende ilk oğlandan dolayı korkular başlatı yaramaz olur nefes alamam diye bazen böyle düşüncede kızıyorum kendime sağlıklı olmasını düşün niye bencillik yapıyorsun diye ama insani bir korku diymi

Sen bu evhamlarınla kızı rahat bırakmıyorsun bak Kızıcam artıkRahat bırak prensesi

ben boyattım saçımı
normal pantalonlarım oluyor hala da uzun süreli giyemiyorum
ama bluz giymeyi çok özledim
ne giysem üstüme yapışıyor ya da göbeğimin yarısı açık kalıyor

ay dönmüştür inşallah canım çünkü beklemek zor oluyo ha döndü ha dönücek heycan yapıyo insan

en son 1 ay önce kafası solda ayakları sağda uzanıyordu
son zmaanlarda tek karnımın sol tarafında hissediyorum hareketlerini çok ağrım faaln da oldu dönmüştür diye düşündüm
dönmediyse de prenses gönlü bilir

teyzelerinden azar işitir

Cooook ozledim hemdeee insallah kilolari hemen veririz de yine gireriz pantolonlarin gomleklerin icine :)

Canim inan bugyn olan evham degilsi birden belime ve kaburga tarafima bi agri saplandi gecmedi birde minnagim bikac kere ùst uste sertlesince cok korktu

Il

valla benim de oluyor nefesim kesiliyor arada ama
bu dönemde normal dedikleri için önemsemiyorum fazla

Evet işte doğum isi zamansız belli olmayan birşey oyuzden yanında olmazsa diye moralim bozuk umarım babasını bekler yaramaz oglan :)

ben boyattım saçımı
normal pantalonlarım oluyor hala da uzun süreli giyemiyorum
ama bluz giymeyi çok özledim
ne giysem üstüme yapışıyor ya da göbeğimin yarısı açık kalıyor
Bende ilk zamanlar boyatmış dım Giysilerimde hep oluyordu bu ay artık karnımı sıkmasın diye giymiyorum bu hamile pantolonlarınızda hiç sevmiyorum Zaten dün eşime dedim artık kendimi erkek çoçuğu gibi hissediyorum

Canim inan bugun olan evham degildi birden belime ve kaburga tarafima bi agri saplandi gecmedi birde minnagim bikac kere ùst uste sertlesince cok korktum
Anlıyorum canım tabi tedbirli olmak lazım ama kendini strese sokma ben hissediyorum senin tam zamanında gelicek

yüzüstü yatmayı rahat rahat gerinebilmeyi özledım:)

bi de sırt agrısı olmadan ne kadar raahatmısım deyıp o gunlerın kıymetını anladım

Evet canim mesela simdi ulturasonda en son muayene 3 kilo cikti diyelim bunun nekadar altinda yada nekadar ùstùnde cikabilir
Sezeryandan bir gün önce 3200 dediler ultrasonda. Sabah 9:30 gibi 3800gram doğdu kızım. Baş çevresi ve boyun çevresine göre tahmin yapılıyor yanılmıyorsam. Bebişin kolları yanakları tombulsa yada zayıfsa değişiyor belki de canım

sen bir de beni gör
3 tane thirt aldım kendime
dedim ki fazla almıcam uzun süre giymem
bi tane de çirkiin bi tunik aldım
evde giyerim tayt üstüne bol bol dedim
yarım kollu o

2 gündür burda hava yağdı yağacak gibi o yüzden kısa kolluyla çıkamıyorum
eeee ceketler de kısa olduğu için olmuyor
o çirkin tuiği giydim
bildiğin 30 yaş yaşladım

birde saçımı boyattım
iğrenç bi turuncu olmuştu tamamı değil de paket halinde
onlar aktı üstüne gri sürdüm olmadı
saçım da yalnızca anne topuzu oluyor ona sebep

bildiğin çirkinn şişmannn bakımsızzz üstü başı zevksiz bir durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…