2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çıkış bebek çantasıda vermez ozaman bunlar

Eki Görüntüle 2162463

Bu standart Doğumla beraber olan hizmetler. Resim ya da şerbet yok
Bana verdikleri bu ikiside degil canim hastanelerin farklimi oluyo mesela benim pakette ilk sòz defteri birde anne bakim ve yoga yok onun disinda hepsi var fotograf cekimide var ama dedigim gibi sadece bebegin dogdugu ilk anlarini cekip òzel cerceve yapiyorlarmis

Yüzüstü yatmayı, ilişkiyi ve daracık elbiselerimi özledim. Aynada vücuduma bakıp gözlerimi süzmeyi özledim. Şimdi boy aynasına tam olarak sığamıyorum da

İyiyiz biz. Senden haber çıkmayınca merak ettik . arada gir ben iyiyim yaz çık

Çıkış bebek çantasıda vermez ozaman bunlar
Misafirlere lohusa serbeti bebege òzel yastık yenidogan bohçası hastanede kullanilan túm bebek malzeme ve kiyafetleri dogum sonrasi anne ve babaya kutlama yemegi hasta odasi kapi súslemesi òzel fotograf kareleri ile hazirlanan çerceve bendede bunlar var canim yani çanta bende de yok

Canim kahve migdeme dokundugu icin haftada 1 falan anca oda bazen olmuyo ama cayi hergún 4 5 bardak bazen fazla bile iciyorum acik tabi benim minnagimda gelisme geriligi falan yok hatta gelisimi ònde bile gidoyo

Benim en başta geç döllenme olduğu için 2 hafta geriden gidiyordum şimdi çok şükür1 hafta ileride ama iste içim el vermedi çok sevdiğim halde icemedim .Doğumdan çıkar çıkmaz kahvemi önümde istiyorum dedim herkese zaten :)

Ben içiyorum ,hepsinde de içtim hiçbir şey olmadı elhamdulillah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…