2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merak ettim de , hamileliğiniz boyunca hiç salam sucuk sosis gibi işlenmiş gıdalar tükettiniz mi?
bir de konserve ton balığı?
Ben hepsini yedim ama iyi pisirilmis ve bilindik guvendigimiz markalarin urunlerini yedim sik olan bisey olmadigi icin zararli oldugunu dusunmuyorum

Rica ederim canim. Muratbey guvenilir bir marka olarak gibi gelirdi bana ama demek ki guvenmemek gerekirmis ama iste guvdnmeyin e de ac kaliriz cunku dedigin gibi pastorize olmayandan da korkuyoruz napacagimizi sastik

Çok şükür canım. Dinlen yorma Melikeyi ve kendini

Gecmis olsun canim benim listede lohusa serbeti fotografci falan var ama sadece bebegin ilk dogdugu resimleri cekiyorlermis cerceve icin albùm istersek fotografciyla anlasacakmisiz bizim dogum ùcretinin icinde ekstra dogum paketi varmis listeyi aldim ama yùklenmiyo bohut diyo

Benim doktorum en başından beri 4 bardak çay 2 fincan Türk kahvesine kadar izin var diyor ama ben haftada 1-2 çay kahve içiyorum

Ben sadece arada tostumun icine koyuyorum sucuk oda fazla olmamak sartiyla digerlerini normaldede eve sokmam
kızlar merak ettim de , hamileliğiniz boyunca hiç salam sucuk sosis gibi işlenmiş gıdalar tükettiniz mi?
bir de konserve ton balığı?

Selam kızlar bu aralar giremiyorum evi boyattım mobilya ve alışveriş hazırlıklarına başladım çok yoruluyorum ama tek dileğim biran önce hazırlıkları bitirip oğluşumu beklemek zamanım çok az kaldı inşallah yetiştirebilirim çünkü sadece bebek odası degil evi komple yeniliyoruz. Okuduğum kadarıyla 3. doğurma yarışına girmiş gibisiniz :) hepinize sıramı verebilirim ama bu gurupta hersey olabildiğinden acaba toplu doğumda olabilirmi diye düşünmüyoda değilim düşünsenize öyle birşey olduğunu inşallah sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almamıza çok az kaldı

Bu standart Doğumla beraber olan hizmetler. Resim ya da şerbet yok

aa yok yok laf ettirmem senin kızına torpilli o kızımın adaşı çünkü

Canim kahve migdeme dokundugu icin haftada 1 falan anca oda bazen olmuyo ama cayi hergún 4 5 bardak bazen fazla bile iciyorum acik tabi benim minnagimda gelisme geriligi falan yok hatta gelisimi ònde bile gidoyo

Bu da hoşgeldin bebek paketi. Hepsini almak istemezsen sadece fotoğraf için 960 lira istiyor.

Topuklu ayakkabıyı özleyenlere beni de ekleyin lütfen kıyafetlerin belimi sıkmamasını, rahatça çorap girebilmeyi, yataktan pat diye kalkabilmeyi çok özledim topuklu ayakkabıyı belki kalın topuk giysem giyerim ama normalde bile ayağımı, elimi, göbeğimi her yere çarpıp sersem gibi yürümeye başladım , topuklu giyersem kesin düşerim
Bir de karnım sanki ağzıma kadar çıkacakmış gibi hissediyorum oturunca çeneme dayanıyor sanki nefes alamıyorum ne çok dert yandım

Senin geçmek bilmeyen başağrıların demek ki ondanmış bebek doğunca kaybolacakmı gebelik şekeri gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…