2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım inan bana havalar o kadar ısındı ki,bende oturdugum yerden sırılsıklam kalkiyorum.akintimizda cabasi malum.bir ara sizinti şüphesiyle doktora gitmistim,doktor dedi ki,sızıntı seklinde bile gelse pof diye birden akmaya baslar demisti.sonra durur yeniden gelir demisti.sizinti boyle olurmus mutlaka anlarsin amniyon sivisi olduğunu dedi.normal su gelmesi de hepsi birden akip gidiyormus yataklar carsaflar üstün basin islanacak kadar.az degilmis o sivi yani.anlardin mutlaka.panik yapma.sancin varmi?

Bnm yorucu bir isim de yok aslında ama çok ağrıyor

Gittim canim doktora kasilmam varmis,bana magnezyumu duzenli kullanmami ve eger gecmezse proluton muydu neydi o igneden kullanmam gerekecekmis
Magnezyumu dúzenli kullanirsan etkisi oluyo canim ben sabah aksam iciyorum hap seklinde birde suda eritilen toz halinde var oda bacak kramplarim icn baya etki ediyo benimde oluyo kasilmalarim ama gùnde 4 gecmiyo agrisiz oliyo

Kafein tuektimi icin bir sinir var bildigim kdryla. Simdi su kadar su kadar diyemicem ama internette var zaten bulabilirsin. Ama ben kendi adima her gun kahvemi de iciyorum, cayimi da iciyorum.

Sanırım sadece ben icmiyormusum:) bende anemi vardı gerçi o açıdan da iyi oldu ama kendimi mahrum ettim resmen

Nts ye giriyorum o haftadan beri ilk gittiğinde 30 u görmüştü ama suan ntslerim iyi cikiyor bende gunde litre su ve 2 aydır doktor hariç evden dışarı çıkmayarak önlem alıyorum 37. Haftadan sonra sanirim herseyi kesip serbest birakicak

Magnezyumu dúzenli kullanirsan etkisi oluyo canim ben sabah aksam iciyorum hap seklinde birde suda eritilen toz halinde var oda bacak kramplarim icn baya etki ediyo benimde oluyo kasilmalarim ama gùnde 4 gecmiyo agrisiz oliyo
Ben sekerli birsey diye her gun kullanmiyodum canim ama cok korktum bundan sonra hic aksatmam.bende suda eritilenden iciyorum.Allahtan acilmam olmamis.olsaydi ayvayi yerdim herhalde.iyiki gitmsim

Duyduğum iyi oldu esimede soyliyey bari almayalım. Ben sabahları beyaz süzme peynir ve kasar peyniri yiyorum onlarıda Sütaş alıyorum onların tadı hoşuma gidiyor

C

anim bebisin ne tarafta ondanda olabilir bak benim sipam sol tarafimda sol tarafim agriyo bide cok sert hareket edrse ozaman agriyo
Bn usutuyorum galiba. Bebekle ilgili degil bebehin ağrısı degil kasık vs bi ağrım yok amA cok agriyor.

Benide bugyn neseteye soktu 20 den basladi 9lçúm 2 kere 40 cikri hissettim toplanmasini ama benimkinde agri yoktu nesete sonucu doktora sordum oda evet kasilman var ama bu haftalarda olacak bunlar desi hersey iyi dedi

Bugün doktora bebegim toplaniyo tek tarafa agri yapiyo dedigimde,iki eliyle sacma sapan karnima bastırdı.onu yapmasının mantigi neydi yani.kasilma olup olmadigini anlamak istiyosun eyvallah ama karnima bastirman sart miydi yani?ona da ayri bi gıcık oldum bugun

kızlar mevlit yapıcak mısın bebiş ne kadarlık olunca yapmayı düşünuyosunuz

kıyafet ne alıcaksınız bide ne tip bişey doğumdan sonra mı alıcaksınız önce mi

Canim bem osteore diye bir ilac kullaniyorum benim doktorum asil magnezyum olarak onu verdi aylardir onu iciyorum bacak kramplarim baslayinca digerini verdi onu kramplarim cogaldigi zaman iciyorum her gùn degil
Ben sekerli birsey diye her gun kullanmiyodum canim ama cok korktum bundan sonra hic aksatmam.bende suda eritilenden iciyorum.Allahtan acilmam olmamis.olsaydi ayvayi yerdim herhalde.iyiki gitmsim
im

kızlar merak ettim de , hamileliğiniz boyunca hiç salam sucuk sosis gibi işlenmiş gıdalar tükettiniz mi?
bir de konserve ton balığı?
Ben salam sosis sevmiyorum normalde de yemem sadece sosisi arada eşim sevdiği için salçalı baharatlı sos yapıp biraz su koyarak pişirip öyle yiyodum hamile kalınca onuda yapmadım zaten ilk dört ay mide bulantısı dan baharatlı şeyler yiyemedim midem yanıyordu sabaha kadar sonra sabah ögürüyodum hep o yüzden acılı baharatlı şeyler yemedim hatta şerbetli tatlı da yemedim sütte icemedim midemden dolayı. Ama bı kaç kere sucuklu yumurta yedim oda çok az

Benide bugyn neseteye soktu 20 den basladi 9lçúm 2 kere 40 cikri hissettim toplanmasini ama benimkinde agri yoktu nesete sonucu doktora sordum oda evet kasilman var ama bu haftalarda olacak bunlar desi hersey iyi dedi

Zaten kasılma olunca illa agri yada bebek tek tarafa toplanacak diye bir şart yok 20 ye kadar nornal sayılıyor kasilmalar ama bu haftalarda kaça kadar nornal blmiyrm bemim ilacında etkisiyle 20 yi gecmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…