2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de kahve icmeyi, kosmayi, kafama gore davranmayi ozledim. Tabi bi de duz bir karin :) dogumdan sonra bi daha hic kafama estigi gibi davranamayacagim sanirim, hep dusunmemiz gereken biri olacak ama belki arada babasina birakip 1-2 saat ozgurlugume kavusurum.

Geçmiş olsun bende genetik migren var hamileligimde birtek ondan korkuyodum ve beşinci aya kadar baş ağrılarından mahvoldum istifar bile ediyodum arada ağlıyodum ağrıdan en son bir ay önce yine tutmustu bu sefer doktorun verdiği ağrı kesiciyi içtim aman dahada olmasın zaten insan mahvoluyo

Zaten kasılma olunca illa agri yada bebek tek tarafa toplanacak diye bir şart yok 20 ye kadar nornal sayılıyor kasilmalar ama bu haftalarda kaça kadar nornal blmiyrm bemim ilacında etkisiyle 20 yi gecmiyor
Doktoeum bana ònemli bir kasilma degil bu haftalarda olacak dedigi icin icim rahat canim olurda erken dogum falan olursada bebegine birsey olmaz zaten ònden gidiyo sen sitres yapma dedi

Rabbim kimseye hastalık vermesin.
Başı ağrıyana baş ağrısı zor beli ağrıyana bel ağrısı.
Az kaldı inşallah gebelik olmasa tedavi yolu da çeşitli olur bebek elimizi kolumuzu bağlıyor.
Bugünümüze elhamdulillah..

Mesajları okudum da ben çay hergun içiyorum caysız kahvaltı yapamam zaten imkansız gibi birşey benim için :) aksam yemeğinden sonrada bir bardak cay icmeden yapamam :) kahvede arada bir fincan türk kahvesi içiyorum. Ama nescafeyi çok özledim hele bir doğum olsun marketten bir paket Nescafe bir paket süt tozu alıp koca bir kupa kendime kahve yapıp icicem çok özledim.
Bizde de hazırlıklar devam ediyor esim bebeğin odasını boyadı temizledi sağolsun. yarın ya da obur gün oda takımı gelicek kurucaklar inşallah bende mobilyayı temizliycem bebeğe aldığım eşyalar odada poşetlerde duruyor odanın kurulmasını bekliyorum sonra ne var ne yok yıkayıp utuleyip yerlestiricem inşallah

Ne yani çatlaklar kalacak mı hiç mi gecmez
Maalesef canım geçmiyor ışın tedavi falan bile yapsan azalıyor tamamen geçmiyor benim karnımda yok ama bacaklatım ve kalçamda var ergenlikten bu yane ilk gebeliğimde de oluştu bu bölgelerde çok araştırdım bir çok üründe kullandım ama nafile

Amin canım aynen insanın neresi agrısa canı orda olurmuş ağrının her türlüsü kötü evet gebelik olunca insan bişey yapamıyor normal de başımın agrsnı tutacağını anladgm an ilacım var ondan iciyorum ama tabi şimdi icemem. Sağlıkla bir kucagımıza alalım da sonra neresi agrırsa ağrısın çaresini bulurum

O zaman bize geçmiş olsun şimdiden alıstırayım kendimi benim kalçada falan da oluştu ama o selülit mi oluyor

Kasılmam var üç gündür ara ara canım bugün bide misafir vardı baya bi yoruldum oturmuyorum kaç gündür dinlenme halinde değilim yani kasılma da sertleşmem çok oluyordu bugünde karnımda yorgunluktan genel bi şancı vardı

O zaman bize geçmiş olsun şimdiden alıstırayım kendimi benim kalçada falan da oluştu ama o selülit mi oluyor
Çatlaklar çizgi şeklinde kırmızı olur canım şimdilik kaşınır çoğu zaman selülitde portakal kabuğu gibi pürüzlü olur bak o geçiyor zayıflama bol su yürüyüşle

Sağol canım. Çok iyi dönmeyi aklından bile geçirmiyor. Ama bir de bana sor. Son iki gün giydiği elbisesi ve tişörtü başucumda duruyor. Seviyorum kokluyorum her gün
Oyy kiyamam yaa ozlenmez mi yavrulaaar yinede cok sukur canim guvenilir yerde ve keyfi yerinde :) bunu dusunmeknbile seni rahatlatiyordur eminim

Çatlaklar çizgi şeklinde kırmızı olur canım şimdilik kaşınır çoğu zaman selülitde portakal kabuğu gibi pürüzlü olur bak o geçiyor zayıflama bol su yürüyüşle
Benimde karnımda şuana kadar hiç olmadı bir kaç haftayı da atlatırsam olmaz inşllah ama kalça kenarlarım çatlatı

Çok belim ağrıyor yaaa tek taraflı
Benim bir haftadir var tek tarafli agri.. bugun kontrolum vardi.. doktorum normal dedi.. bazen bobrekle ilgili olabiliyormus.. ama benim anlattiklarima gore oyle biseyden suphelenmedi... Bobrekle ilgili olunca agri daha dayanilmaz oluyormus birde idrarda yanma falan eslik ediyormus...

M Myps ben sucuk ben pastırma yiyorum haftada 1 kez özelikle hafta sonu pazar kahvaltısında, zaten yumurta ile basım dertte o şekilde yumurta yemiş oluyorum. Pastırmayı özelikle çok severim canim çektiğinde yerim. Ama salam sosis 1-2 kez yemisimdir o da çok az

Aynıyız canım. Allah işini rast getirsin inş canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…