2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gri sampuan dene canim

Ya kızlar alt tarafımda hafif kaşıntı var gibiydi ve ben hemen trovazol sürdüm sorun olmaz demi

Canim.su olsa anlarsinn birden bardaktan dokrr gibi icinden dokulyyor

Bu arada oğluşun nasıl başladı mı kilo almaya?
İlişkiniz nasıl ?
Bugun tum gun hastanedeydim 3 defa 1 er saat emzirme denedik 1 defa guclu tutup emdi
Eger emmeyi arttorirsak bunhafta sonu cikacak ama cok uykucu uyuyuncada emmiyor tabi

Butun hemsireleri kendine hayran birakmis kucukk adamim

Korse kullanmiyorum karnim cok az kaldi korseyi dusundum ama hem.cok sicak hava hemde agri yaparmi diye emin olamadim almadim ihtiyacim kalmicak gibibakalim
Ben cok kilo aldim bilmiyorum nasil olucak suan doğum sekli belli değil bakalim korse kullanıyormusn peki karnin indimi hemen
Orse

Bugun tum gun hastanedeydim 3 defa 1 er saat emzirme denedik 1 defa guclu tutup emdi
Eger emmeyi arttorirsak bunhafta sonu cikacak ama cok uykucu uyuyuncada emmiyor tabi

Butun hemsireleri kendine hayran birakmis kucukk adamim

Ay maşallah barekallah, git gide artıracak o emme sürelerini.
Şimdiden kızları hayran bırakıyorsa kendine, başın çok ağrıyacak demek ki ilerde
Sen her giriş çıkışta oku oğlunu ,nazar filan olmasın bak kızları hayran bırakmış kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…