2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kısaltma adi ne cnm onun bnde kağıtlara bakayım
Canim bebegin 9lcumlerinin yazili oldugu ulturason kagidinda segil bi ismi yok ayriyetten bakiyo òlcuyo ona kagit cikariyo ben resim atamadim sendeki kagitlarin resmini atabiliyorsan at ben sana sòyleyim

Progestan kullanan anneler toplanın bişey sormak istiyorum kime dediysem progestanı geç bıraktım doğumum zor oldu açılmam olmadı veya sezeryana aldılar diyor doktor 35. Hafta demişti ta başlafıgımda sizler n’aptınız bırakan var mı akıntım fazlalaştıgından hiç alaşım YÖK artık çok sıkıldım ama bu haftada Doktorum şehir dışında bırakmaya cesaret edemedim napıyım sizce

İyiyim canlar. Kasılmalar erken başlamış. 2 hafta kalkmadan istirahat adalat+progestan . Oğluş 2309 gr
Maşallah prense 2 hafta sonra artık doğsada kuveze gerek kalmayacak deilmi canım? Ayy bunlar şaka maka ele avuca gelmeye başladılar maşallah kuzucuklara

D
Dokrorum bana 6 aya girdihimizde birak dedi ama ben tedbir amacli gùnde 1 iciyorum ayni hastanede baska doktora sordum ben iciyorum bi sorun olurmu dedim oda hicbi sorun olmaz dedi zaten assagi tarafta baski erken dogum kanamasi olanlara falan veriyorlar sen soktorunu dinle bemce

Ben beşinci ayda bırakmaya başladım kanamam tekrar başlamıştı çok uzun zamandır çok şükür YÖK kanamam ama bende günde bi defa alıyorum canım ama çok beklemek zorlanmaktan korkuyorum

E
Ben beşinci ayda bırakmaya başladım kanamam tekrar başlamıştı çok uzun zamandır çok şükür YÖK kanamam ama bende günde bi defa alıyorum canım ama çok beklemek zorlanmaktan korkuyorum
Ger bir risk varsa ve doktor bir súre versiyse uy bence aúrene canim

Zaman geliyor artık canım. Ağustos görünümlü temmuz anneleriyiz
Canım ya geçmiş olsun söyleye söyleye sen temmuzda dogurcan:) bende her sorana augustos Doğum tarihi ama durmayız o kadar 22 Temmuz diyorum hatta nedense içime 22 Temmuz bi farklı geliyor kırk defa diyince olurmuş :)

Ayy süperrr canım besteci olacak kadınsın valla bayıldımmmmm

Canım ya geçmiş olsun söyleye söyleye sen temmuzda dogurcan:) bende her sorana augustos Doğum tarihi ama durmayız o kadar 22 Temmuz diyorum hatta nedense içime 22 Temmuz bi farklı geliyor kırk defa diyince olurmuş :)
Banada òyle geliyo agustosun ilk haftasi aliriz dedi doktor ben diyomki bu yaramaz bu hareketle okadar beklemez bana kiziyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…