2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kasılma önleyici ve progestan canım,doğururuz evel allah bi sıkıntı olmazsa :))
Sana doğum zamanı falan söylendi mi? Bana şimdilik bir sey demedi. Hatta 3 hafta sonraya verdi gününü. O da tam 36. Haftaya denk geliyor. Nst sokacak sonra muayene giricem. Bebek kafası aşşagı inmiş rahim ağzı kısalmaya başlamış beni neden 3 hafta sonraya randevu verdiki şimdi kafama takıldı herkeste bir şikayet sıkıntı var

Bilmiyorum ki canım biz direkt dün gaza geldik normal deneyelim dedik 36 dan sonra tüm riskler kalkıyor ikizlerde o yüzden ilaçları kesip gelmelerini beklicez,belki 2-3 gün belki 2-3 haftada gelecekler ama en azından onlar karar. VErsin dedik

Sen kacinci haftadasinki canim

Kızlar birşey sorucam bu mobilya kokusu ne kadar sürede geçti sizin?

Canım benim kızların odası geleli 1 ay olmuştur belki ama hala var koku bayat ekmek,kaynamış süt falan koyun diyorlar ben hiç denemedim kokulu taştan isimlik yaptırdım onlar baya bi kokuyu yok etti

Arkadaslar birde cok hareketli olan bebisler hareketlerden sonra bulunduklari yerde toplaniyorlarmis yani kasilmayi kendileride yapiyorlarmis

Dún nesetede benim cikan 2 tane kasilma ondanmis hareketle yerdegistirdikten sonra sertlesti nesetede sanci 49 kadar tùkseldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…