2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok daha dogrusu inek gibi sesimizi cikarmayalim istiyorlar vallahi sinirimi bozdu aksam aksam dedim bu cinnet gecirenler bosa gecirmiyor bisey olursa cocuga baksin bakalim ne oluyor

severussnape bayağıdır girmiyor sanki
haberi olan var mı ki
Okullar tatil olunca memlekete geldik canim telefonumda bozulunca nerdeyse bir ayı geçti giremiyorum düşüncen için çok sağol çok mutlu oldum :) iyiyiz kızım ve ben inşallah hepimiz daha iyi oluruz..

Allah korusun canım benim ağrım var desen bide riskli yani senin gitmen gerek
Sen beni tanimiyorsun bile ama bak aklinda gebeligimin riskli oldugu git diyosun yanimdaki bilmiyor mu sanki uyuz herif bu agrilar yine vajina agrim ama cok artti eee dr zaten demisti diyor seytanda dediki bi tane agzinin ustune carp ya sabir ya selamet dedim

Acilmsnmi var canim ya anlamadim bi turlu cok gecmis olsun
Sağol canomm. Açılmam yokmuş da, sancım varmış ve ben öylesine sağlık ocağına kan vermeye giderken öğrendim . Yani ağrım vardı ama artık aldırış etmediğim için o ağrının sancı olduğunu anlamamışım.
Dr dan çıktıktan sonra telefon servisine, şarj aleti vs almaya da gittim madem yatacağım işim kalmasın diye

Yok daha dogrusu inek gibi sesimizi cikarmayalim istiyorlar vallahi sinirimi bozdu aksam aksam dedim bu cinnet gecirenler bosa gecirmiyor bisey olursa cocuga baksin bakalim ne oluyor
Canim agrin varsa bence zorla gidin allah gostermesin birsey varsa erken tedavi olursun eainde anlayisli olsun bence

Hangi ilaçları keseceksiniz canım? Benimde dönmüş oğlan :) dr banada normal tavsiye etti. Tabi çatıya bakıp öyle karar vereceğiZ

Ne çürük ağustos anneleriyiz ya bi taneside iyiym desin ama yok aman dikkat et az daha lütfen sabır zaten az kaldı

Canim agrin varsa bence zorla gidin allah gostermesin birsey varsa erken tedavi olursun eainde anlayisli olsun bence
İnat ettim gitmeyecem evde doğurucam doğurtsun beni olduğum yerde eşşek gibi inat edecem kıpırdamayacam çocuk çıkmaya başlasın o zaman derim bi daha ağrım var diye

Yarın kendin gidemezmisin uzakmı ben Türkiye’de olsam hiç haberi olmayacakta işte burda asistanı aldığım için haberi oluyor ama sanki şehiremi uzaktı öyle birşeydi seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…