2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde esim senin gibi :) durtuyorum bi sey dedigi zaman bak basina gelir diyorum yakacaksın bizi ama nerde tutamiyor agzini :)

:) :) bu benzetme kavgasi her turlu olacak desene :) oglum dogdugunda kv gidip gelip niye bize benzemiyor diyordu ay simdi hatirladim yine beynime kan sicradibi kere tutamadim kendimi dedim ki ne guzel iste bana benzesin guzel olsun demistim ohh iyi de demişim

oo maşallah çok havalısınız canım ben de yeşil gözlü sarışın olsam bana benzesin diye tuttururum şaka bi yana ben de hep mavi gözlü ve kıvırcık saçlı hayali kuruyorum
Ben tam sarisin degilim kumralim ama hayalim sarisin niyeyse:) Allahtan iki tarafin genlerinde var o yuzden tutma ihtimali de var ama bakalim babasina cekerse kara kiz olacagi kesin :) :) Allah gonlumuze gore versin insallah kivircik sacli mavis gozlu erkeklerde ufff biscolata erkegi gibi olur :)

amin amin isteyelim belki anına denk gelir olur analar neler doğuruyo biz de doğururuz

Bende açık tenli olmasını çok isterim kendim kara kaşlı kara gözlüyüm babada öyle çok esmer tenimiz Yok ama renkli göz tabi çok isterim hiç olmadığı için çekinik genlerimizde de varsa bu kadar kara kaş kara göze çekinir gelmeye Zaten :))

gen deyince hep bu geliyor aklıma

Bu ay parçası gibi olan ablasına benzesesin senin prensesin resimdeki maşallah arada bakıyorum resmine maşallah ona şansı bahtıda güzel olsun inşllah

Bende oyleyim valla birde ben siyah giyiyorum genelde bir kac yikamaya bir acayip oluyor cope gidiyor bende yone 1 paket alicam

Yok yok benim ark eside hamile oda agustosta dogum yapacak oda cok kotuymus bence sicaktan oluyor

Kizlar bugun cok uyusugum hic birsey yapmak gelmiyor icimden inanin yatmak bile gelmiyor depresyondayim sanirim
Depresyon değil hamilelik canım kalk bir duş al biraz müzik aç kendine gelirsin Bend öyle yapmayı planlıyorumda kahvaltıdan sonra uyuya kaldım yine mutfak karışık toparlıycam süpürge açıçam az saçımla başınla uğraşırım yemek işini de dışarda yiyelim diyecem artık

Be
Bende simdi dúkkana gidecem cay iceyim orda biraz esiyo ev hem cok sicak hemde acayip bunalsim

Muayene olurken kendini serbest bırak ve derin nefesler alıp ver. Faydası oluyor rahatlıyor insan
Sen oldun mu canım çatı muayenesi bende olmadım ve öyle yapmayı düşünüyorum faydası oldu mu nefes egzersizinin

Ben inşallah babasına benzer diyorum eşimle ilk tanıştığımızda bile demiştim ay inşallah ona benzer çocuklarım diye eşim sarışın o yüzden çok severim ben sarıları şimdide bana belli olmaz rengi anneden alır kara kaşlı kara gözlü olabilir diyorlar neden memnun olacak bu oğlan anaları anlamadım gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…