2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

YANI psikolojik olarak onlardan ve yasadığın şeylerden cok etkılenmıssın aslada kolay şeyler degil .sen bol duanı oku cnm canıda veren ALLAH hersey ona emanet eşin illakı söylemek isterse kı söyler erkekler böyle sonra bıze söylemedı dedıkoduları muhakkak cıkacak hazırlıklı ol ama umursuma şu saatten sonra senı bebeğin meşgul edecek ve onlara yer yok uğraşlarında güzel düşün güzel olsun inşallah

Kara kaş, kara göz anne babadan bile sarışın mavi gözlü doğan çocuk görmüşlüğüm var. Umudu yitirmemek lazım
Bana da başta kendi annem olmak üzere herkes eşine benzesin diyor, artık burdan ne sonuç çıkarmam gerekiyorsa

Bilimsel olarak erkek bebekler zekalarının çoğunu anneden alıyormuş ama bende oğlumun babasına benzemesini istiyorum kız olsa elbet de tabikş kendime benzesin isterim ama etrafım da gördüğüm ilginç bir şekilde erkekler anneye kızlar babaya benziyor :)

merhaba kızlar tahminen 19 ağustosda doğumum var. ama hala o ayda nasıl giydiririm karar veremedim. kahramanmaraşta yaşıyoruz aslında sıcak bi yer ama yeni doğan bebek sizce nasıl giyer

Ben de bu tespitin örnek durumu gibiyim. Bana bıyık ekle babam oluyorum, babama baş örtüsü tak babannem oluyor, öyle benziyoruz
Eşime de yine başörtüsü takınca kv oluyor
Ama yine de istisna yapıp benim oğlan babasına çekse fena olmayacak

Ultrason resmini benim babam bile eşime benzetti git ya aynı babası bu diyor :) bilmem sonra değişirse :)

Benimki de Buket çiçek getirmemişti şekerim. Başkalarını düşündü, karısını düşünmedi anlayacağın. Çelişki YÖK, normal bir durum bu

Bu ay parçası gibi olan ablasına benzesesin senin prensesin resimdeki maşallah arada bakıyorum resmine maşallah ona şansı bahtıda güzel olsun inşllah

Amin canım sağolasın.
Hepsi bu model benim.
Hiç fark yok aralarında. Hatta kızların karakterleri bile aynı büyük kızımı tekrar büyütüyor gibiyim.
Hepimizin evlatlarının şansı bahtı güzel olsun Rabbim hayırlı yazılar yazsın kaderlerine.

merhaba kızlar tahminen 19 ağustosda doğumum var. ama hala o ayda nasıl giydiririm karar veremedim. kahramanmaraşta yaşıyoruz aslında sıcak bi yer ama yeni doğan bebek sizce nasıl giyer
Merhaba aynen bende Kahramanmaraştayim biraz yazlık birazda mevsimlik aldım durama göre giydiricez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…