2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:) :) belki iki cekinik yan yana gelir kim bilir :) bi baktin boncuk boncuk bir oglus gelmis :)

Bende ogluma hamileyken senin gibi soyledim hep erkek cocugu babasina benzesin :) ama kv bana hirs yaptirdi :) kızım bana benzesin istiyorum :) ya iste kv demek her turlu muhalefet demek :)

Resimlerine bayildim maşallah tam yemelik sağlıkla dogsun inş annesi

acaba poposunu mu kaldırıyo
yanı ben de de oluyo ama kasılma olabılecegını hıc dusunmedım acıkcası

Aynen ben de ya Ayağını dayıyor ya poposunu dayıyor gibi hissediyorum acı ağrı olmuyor ama ara ara karnım yükselip iniyor kasılmayı nasıl ayırt etcz bilemedim kafam karıştı

Benım kayinvaldemin de gözleri yeşil cokta güzel diorum acaba oğlumun gözleri ona benzesemi seviorumda kendisini kayinvaldelik ypmio masallah burdakileri görünce bi kezdaha sukrediorum ne deli kayinvldeler var Allah ıslah etsin

Benım kizimda babasının kız versiyonu oldu ama ben eşime benzesin çok istemistim napim adamı çok seviorm kizimda onu hatrlatsin istedimAllah gönlüme göre verdi

Evet aynen on tarafa geliyor nasil geliyorsa valla ya gideyimde yine alayim yikanmaktan kotu olup cope gidiyorlar
Bende de durum aynı canım. Ped kullanmıyorum, yıkandıkça lastik yerlerinden atmaya başlıyor. N11 den en son bir marka aldım lcw ve diğer dışarıdan aldıklarımdan daha dayanıklı çıktı şimdilik. Doğuma kadar götürürler gibi aylık ped masraflarını iç çamaşırına yatırıyoruz

Masallah canimm Allah bozmasin aranizi. Benim kv de entrikaci degildir Allah var kotu biri de degil ama hayati yaşama seklimiz cok farkli bakisimiz cok farkli o yuzden ayak uyduramiyoruz birbirimize

Bebegin erkek miydi canim erkekse ondan diyorlardir :)

Bende ogluma hamileyken senin gibi soyledim hep erkek cocugu babasina benzesin :) ama kv bana hirs yaptirdi :) kızım bana benzesin istiyorum :) ya iste kv demek her turlu muhalefet demek :)
Aynen öyle canım valla yeter ki muhalefet olsun :)

Ben de eşime benzesin istiyorum. Eşim yeşil gözlü, bu da kızı. Ablasına benzese de bayılırım. Kızı da eşime çekmiş. Benim kızla ben zeytin gözlüyüz ama benim erkek kardeşim, babam sarışın yeşil gözlü. Bir ihtimal var yani İlk ay rüyamda da sarışın erkek bebek görmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…