2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oyle valla birde ped enfeksiyon yapiyor bende benim drumda istemedi malesef napalim olan parayi dona veriyoruz :)

Kızlar ben haftaya doğuma gidiyorum yanı pazartesi günü durum netlesecek gün belirlenecek. Düzenli kasılma ve sancm vardı doktor bugün tekrar baktı bebek başını doğum kanalına yerleştirmiş zaten sık sık idrara çıkma hissi geliyordu olmasa bile var gibi hissediyordum. Ben kalp hastasiyim planlı sezaryen olmam gerekiyor bebekte normal doğum yolunda ilerliyor onun için doktorum riske atmak istemiyor beni de. Dua edin kızımla bize bi kaç gün daha sabretsin

Masallah canimm Allah bozmasin aranizi. Benim kv de entrikaci degildir Allah var kotu biri de degil ama hayati yaşama seklimiz cok farkli bakisimiz cok farkli o yuzden ayak uyduramiyoruz birbirimize
Saol canım. Senin dediğin gibide zor bakış açısı yada kültür ypisi farklı olunca anlaşmak zor olur sen ne kadar iyi olursan ol karşı tarafta bi sıkıntı varsa iyilik bi işe yaramıyor sen sadece saygini koruosun bişeyler mecburiyete dönüşüyor.

Canim allahin izniyle insallah biraz daha sabreder prenses hayirlisiyla istedigin zamaninda dogumun olur ve kizinizi kucaginiza alarak cikarsiniz hastaneden dualarim seninle rabbim yar ve yardimciniz olsun

Sıkıntısız bi doğum olur inşallah canım sağlıkla gelir güzel kızın desene 3. Bebiş Senden gelecek

Sağlıkla dogsun inş Allah yardimciniz olsun cnm iyi hbrlerini beklioruz

Aynen oyle canim biz altli ustlu oturuyoruz o yuzden biraz sıkıntılar olmuyor degil ama tasinirsak burdan daha iyi bir iliskimiz olacagini düşünüyorum insallah oyle de olur

Canim allahin izniyle insallah biraz daha sabreder prenses hayirlisiyla istedigin zamaninda dogumun olur ve kizinizi kucaginiza alarak cikarsiniz hastaneden dualarim seninle rabbim yar ve yardimciniz olsun
Sıkıntısız bi doğum olur inşallah canım sağlıkla gelir güzel kızın desene 3. Bebiş Senden gelecek
Sağlıkla dogsun inş Allah yardimciniz olsun cnm iyi hbrlerini beklioruz
Sağolun kızlar Allah razı olsun. İnşallah sağlıklı güzel haberlerle geri gelir yazarım. Böylede çok heyecanlı oluyormuş :)) ilk doğumum çok farklı ve karmaşık hissediyorum

Sağlıkla doğsun inşallah canım. Annesinin de sağlığını zora sokmasın bebişimiz. Doğumun gereken zamanda beklediğinden de kolay ve sağlıklı geçsin inşallah.

Hadi hayırlısı canım :)
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Kuzucuk az daha sabretsin kavuşacak annesiyle

Canim Allah yardimcin olsun bebisinde insallah uslu uslu beklesin sezaryen gunune kadar. Kalbinde ne gibi bir rahatsizligin var canim

Sağolun kızlar Allah razı olsun. İnşallah sağlıklı güzel haberlerle geri gelir yazarım. Böylede çok heyecanlı oluyormuş :)) ilk doğumum çok farklı ve karmaşık hissediyorum
Galiba ilki ikincisi falan fark etmiyor aynı heyecan devam ediyor benimde ilk gibi güzel tecrübe olur rahat geçirirsin inşallah bebişide alıp gelirsin evine küvöze gerek kalmadan. Oğlumun akranı normalde 35 haftada doğdu bi gece kaldı küvözde sende de gerek kalmaz umarım

Kızlar banyoda temizlik yaparken yere comelip yeri sildim ne biçim kasıklarım ağrıdı afedersiniz hazneye doğru sancı vurdu sanki bişey çıkacak gibi hissettim uzattm ayaklarımı oturuyorum ilk defa böyle birşey yasadım

Canim Allah yardimcin olsun bebisinde insallah uslu uslu beklesin sezaryen gunune kadar. Kalbinde ne gibi bir rahatsizligin var canim
Sağol canım. Ben 4 sene önce kalp kapakçık onarımı ameliyatı oldum mitral kapağım ve triküspit kapağımda onarım yapıldı. Çok şükür rabbime iyiyim bazı ilaclarima ara verdim gebelik boyunca sadece kan sulandırıcı kullandım zaman zaman çarpıntı oluyor ama geldik bu zamana kadar.

Yapma canım onu işte bebekte ağırlaştı aşağı inmeye meyilli bu tarz hareketlerden kaçınmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…