2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlısıyla sağlıkla gelsin prensesin 3 böceğimizden sonra bir çiçek geliyor Allah yar ve yardımcınız olsun

İllaki hepsinin heyecanı farklıdır canım. İlk başına gelince insanın ne hissedeceğini de şaşırıyor :) ilk torun bir de ben 20. Haftadan beri annemde kalıyorum herkes çok heyecanlı. Bizim doktorumuz da büyük ihtimalle gerek duymayacak kuvöze ama belli de olmaz haftasından çok bebegin gelişimi ve iyilik haliyle alakalı bir durum diyor duruma göre artık Allaha emanet miniğim. İnşallah hemen kollarıma alır koklarim

Canim dikkat et son zamanlar artik bebek agirlasti baskı yapar normal olarak. Riske atma. Hatta ben alaturka tuvalete bile girmiyorum klozet tercih ediyorum.

Gecmis olsun.Bende kuveti yikarken perde askisi kafama dustu biraz once.hal boyle olunca silmeden ciktim yapmamamiz gerekiyor ama icimiz rahat etmiyor ne yapalim.

Gecmis olsun.Bende kuveti yikarken perde askisi kafama dustu biraz once.hal boyle olunca silmeden ciktim yapmamamiz gerekiyor ama icimiz rahat etmiyor ne yapalim.
Bana kocisim hamileligimden beri bi is yaptirmiyo ilk aylarda annem yapiyodu simdide agir isleri esim yapiyo yarinda 2 gúnlúgúne kadin cagirdim hem yaz temizligi hem bebis temizligi

Canim dikkat et son zamanlar artik bebek agirlasti baskı yapar normal olarak. Riske atma. Hatta ben alaturka tuvalete bile girmiyorum klozet tercih ediyorum.
Evet dikkat etmem lazım ben bişey olmaz diye düşündüm ama oluyomus :) bende hamileligimin başında düşük riski yaşadığım için başından beri klozet kullanıyorum

Insallah bebisine saglikla sihhatle huzurla kavus canim dualarimiz seninle bebisinle.. Benimde mitral kapakcikta cokme var dogustan ama sukur ameliyatlik bir durum su an icin yok ona ragmen epey carpintili sikintili gecti hamileliklerim sen bi de ameliyatta gecirmissin oncesinden daha da zor olmustur hamileligin ama sukur ki bak bebisine kavusacak gunler geldi catti :) burdan mutluluk haberini bekliyor olcaz hep birlikte insallah :)

Sizin için en iyisi en hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun canım, sağlıkla al kucağına inşallah bebeğini

Canım hayırlısı ile prensesini kucağına al. Dualarımız sizinle; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…