2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen oyle canim biz altli ustlu oturuyoruz o yuzden biraz sıkıntılar olmuyor degil ama tasinirsak burdan daha iyi bir iliskimiz olacagini düşünüyorum insallah oyle de olur
Biz de kv ile farklı şehirlerde yaşıyoruz ve böyle olunca pek problemimiz olmuyor ama yakın olsaydım muhtemelen bir çok sorun yaşardık, ne zaman uzun süre birlikte kalsak mutlaka problem oluyor

Kızlar bugün benim de muayenem vardı
Oğluş büyümüş 3,100 kg olmuş doktor herşey yolunda dedi normal Doğum gibi bakalım bir sürpriz yapmazsa başı aşağıda :) Sizin bebişler ne durumda
Oy maşallah tontiş olmuş tam sevmelik :) sağlıkla gelsin inşallah

Biz de kv ile farklı şehirlerde yaşıyoruz ve böyle olunca pek problemimiz olmuyor ama yakın olsaydım muhtemelen bir çok sorun yaşardık, ne zaman uzun süre birlikte kalsak mutlaka problem oluyor
Aynen canim uzak olunca insan daha tatlı tatli oluyor ama yakin olunca ister istemez yuz goz oluyor o yuzden uzak olup tatli tatli olmayi tercih ediyorum simdi bi ev aldik bitince ya oraya taşıncaz ki dusuk ihtimal bu ya da satip baska bi ev alcaz orsya taşıncaz tek temennim su surec hizla kolaylikla ilerlesin borclarimizida rahat odeyelim ve bende tatli tatlı gidim gelim kv me :)

İnşallah canım Allah ödeme kolaylığı versin tüm borçlulara, en kısa zamanda yoluna girer taşınırsınız inşallah.. boşuna dememişler fazla muhabbet tez ayrılık getirir diye azıcık mesafe gerekiyor bence

Amin canim aminn kesinlikle oyle o yuzden 1 sokak otesi bile olsa mesafe olmali tatli tatli olmasi icin

Sağol canım sanada geçmiş olsun biseyin yoktur insallah. Evet evde mecbur iş yapıyoruz biz yapmazsak kim yapacak
Yok canim sagol. basta acidi biraz ama gecti birkac dakikaya.Sagolsun annem yardim ediyor geldiginde ama o yaparken oturamiyorum ki.basit seyleri yapiyim derken bir bakiyorum hizimi alamamisim.evde cocukta var.kirletip dagitip duruyor.

ah canim bana kalsa doğumdan sonra soyleticem ama eşim olmaz oyle sey diyor.ailesinin kendisine kuseceginden falan korkuyor galiba.var onlarda oyle huylar.simdi de neden bu kadar zaman boyunca soylemedin diye tavir yapacaklar.oyle tip insanlar.Allaha havale ediyorum.esim galiba eylül de gelecek canim.tam net belli degil.hala afrindeler

cok sagol canim.bu zamana kadar zaten zor engelledim.hala engellemeye çalışıyorum.agustos sonu gibi soyleyelim bari diyorum bakariz diyo.Allah razi olsun.

evet canim kusecekler diye korkuyor zaten.bir yere kadar durdurabilirim eninde sonunda soyleyecek :/

evet canim aynen oyle,agustosta soyleyecek ya,kesin kusecekler esime neden bizden sakladin diye.halbuki benim ailem kusmez boyle durumlarda.senin icin nasıl rahat edecekse oyle yap kizim derler.rabbime emanetiz dedigin gibi.bizi korusun mevlam.

Evet ya benim eşimde böyle bişey ve bende böyle istiyorum ben daha cinsiyeti belli değilken görmüştüm sarışın erkek bebek canım hatta dedim ki ya kirpikleri bile sana benziyordu diyordum eşime aynı eşimdi bebek

Kızlar bişey sorucam,ara ara bakıyorum çamaşırıma az az ıslak oluyo su mu kçırıyorum acaba ya:) korkmaya başladım her görende karnın inmiş aşağıya diyor bu akşam gidicem doktora
Bende de oluyor canım arada ama ter mi su mu çözemedim hala akıntının dışında oluyor bide

AA ilk normal bebeğimiz olur inşallah sağlıkla bi kaç günlük daha beklesinde gelsin canım inşallah sıkıntı etme kendine az kalmış bekler inşallah

O zaman sıkıntı yok canim sen rahat hissediyor musun kendini
Kafası aşşagıda oldugu için baskı hissedebilirsin dedi bende de ara ara zorlayıcı olmadan baskı hiisediyorum. Rahatım her gün yürüyüş yapıyorum sadece ayak bileklerim ağrıyor o kadar. Ama burdan kimseninde o kdar kısalmamış çok ilginç kafama taktım.

Yok canim sagol. basta acidi biraz ama gecti birkac dakikaya.Sagolsun annem yardim ediyor geldiginde ama o yaparken oturamiyorum ki.basit seyleri yapiyim derken bir bakiyorum hizimi alamamisim.evde cocukta var.kirletip dagitip duruyor.
İyi canım. Evet çocuk olunca ev daha çabuk dağılıyor. Benim annem uzak gelemiyor ben mecbur her işi yapıyorum banada eşim müsait oldukça yardım ediyor oda olmasa zaten mahvolurdum

Kızlar bişey sorucam,ara ara bakıyorum çamaşırıma az az ıslak oluyo su mu kçırıyorum acaba ya:) korkmaya başladım her görende karnın inmiş aşağıya diyor bu akşam gidicem doktora
Bende de oluyor hemde bayadır cok az da degıl benımkı doktora sordum suyun normal desı ama benım ıcımde hala bı kusku var. Doktor sana ne diyecek bakalım merak ettım

Allah kolaylık versin canım. Bırak söylesin ozaman canım nasılsa senden uzaklar hiçbirşeye karışmıyorlar bi hayırlarıda dokunmuyor. Kulağını tıkar muhattap olmazsın hiç takma şimdiye kadar saklandığına göre seni umursamıyorlar demektir aile olan gelir oğlumuz yok birşeye ihtiyacın varmı diye sorar en azından amannn boşver sadece kendine ve bebeğine bak gerisi boş.

Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım

Allah razi olsun canim.vallahi psikolojimi bozdular.benden uzak olmalari tek temennim.hoş telefonla bile yetiyorlar eşimi dolduruyorlar ama Allaha havale ettim.sagol canim benim

Çok moralim bozuk şekerim diyetle bile kontrolden çıktı insülin başladılar bugün

Geçen gün eşim annesine babasına doğum yapınca beni anneme bırakacağını orda kalacağımı soyledi annesi hemen küstü tavır aldı burda kalamıyomuda oraya götürüyorsun dedi bende dedim ki sen kendin söyledin ben çocuk bakamam anlamam diye niye burda kalayım dedim kayınvalidem de demezmi ki ben ne zaman öyle birşey söyledim diye çok sinirlendim ya hem söylüyor sonra inkar ediyor sürekli söylüyorsun dedim evet anlamıyorum ben çocuk bakmaktan dedi ee dedim daha küsecek birşey yok annem de kalıcam dedim evet senin annen anlar ben anlamam dedi tavır aldı eşim de dedi uzatma kusmene gerek yok karım için en iyisi annesinin yanı o orda rahat olursa bende rahat olurum dedi sustu tamam dedi orda kalsın mevlutu de orda mı okutacaksın dedi evet dedim benim de burda komşularım var hepsine gittim ben dedi valla dedim iki tarafta mevlüt okutmak bize çok masraf olur yapamayız dedim onlar da evine bebek görmeye gelir diyor ya insan bi der ki ben okuturum masrafı düşünme der herşeyi benim başıma yıkıyorlar iki ay kaldı bebeğin doğmasına bir babaanne olarak daha bir çorap bile almadı ve almıycam dedi ne eksiginiz var dedi şunlar var dedim iyi alırsınız diyor benim annem dünya masraf yaptı bebeğe herseyime annem koşturuyor o anca küsüp tavır alıyor. Şimdi bu işi de başıma yıktı bebek görmeye evine gelirler diyor tabi ben yeni doğmuş bebekle hergun evde iş yaparım gelene gidene ikramda bulunurum oda hanımaga gibi köşede otursun anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…