2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Takma canim taktikca daha cok cagirirsin olumsuzu zaten bi terslik olsaydi doktorunda üstünde dururdu zaten 34. Haftadaydin dimi bu haftalardan artik yavastan kapiya dogru gidiyorlar :) benim ters kizim haric :) :) senin planli sezaryen mi olacaktı yoksa normal mi dusunuyordun

Çok moralim bozuk şekerim diyetle bile kontrolden çıktı insülin başladılar bugün
Canimm cok gecmis olsun ama moral bozmak yok cok sukur az kaldi bak doguma herkesin hamilelik sureci farkli ve bu surecte yasadiklari farklı bunlarda bebise giden yoldaki kucuk cakillar insulin sayesinde dengelenecek sekerin buna da sukur Allah dermansiz dert vermesin morali dusurmek yok bebisi de uzme :)

Nasil kontrolden cikti canim ilk cikiyo ve dúsmùyormu sonra nekadar cikiyo mesela bende abarttigim zaman ilk òlcùmùm yhksek ama sonra 9lctyklerim dusuk cikiyo senin bòyle olmuyormuydu birde insülúngn bebege bir zarari yok canim
Çok moralim bozuk şekerim diyetle bile kontrolden çıktı insülin başladılar bugün

Kizlar simdi size birsey soracam ama caniniz ceker diyede cekiniyorum benim canim manti istedi hazir kayseri mantisi aldim ben onu yiyecem ama zehirlenme tùrú bir sey olurmu diye dúsúnmedende edemiyorum
Niye olsun ki olur mu ki onuda bilmiyorum bende bı kere aldım marketten hazır mantı yaptım

Rabbim sana sabir versin canim hem birseye elini súrme hemde taleote bulun ilginc bir kayinvaliden varmia

Canim sende isini bil yok anne bana kadar zahmet etmesinler ben bi gun bebegimi de alir gelirim burada gelirler hayirli olsuna hem senin evine gelmeleri daha hos olur babaannesi olarak de gitsin

Kizlar simdi size birsey soracam ama caniniz ceker diyede cekiniyorum benim canim manti istedi hazir kayseri mantisi aldim ben onu yiyecem ama zehirlenme tùrú bir sey olurmu diye dúsúnmedende edemiyorum
Rahat ol kız bişey olmaz ben şekerim çıkmadan önce nerdeyse her gün hazır mantı yiyordum afiyet olsun :)

Rabbim sana sabir versin canim hem birseye elini súrme hemde taleote bulun ilginc bir kayinvaliden varmia
Amin canım sorma valla dört senedir bıktım artık hem sorsan ben bişey bilmem anlamam der kenara çekilir yapıp edince de küser niye ona sorulmadan yapıldı diye artık ne diyeceğimi nasıl davranacagımı şaşırıyorum bide söylüyor laf sokuyor sonra inkar ediyor oda beni deli ediyor sen bana iftira atıyosun diyor isim gucum yok ona iftira atıcam bide yetmez gibi arkamdan herkese beni kotuluyor

Canim sende isini bil yok anne bana kadar zahmet etmesinler ben bi gun bebegimi de alir gelirim burada gelirler hayirli olsuna hem senin evine gelmeleri daha hos olur babaannesi olarak de gitsin
Canım öyle dersem de gene iş bana patlıyacak diyecek yarın gelicekler şunu bunu pişir getir çünkü kendisi yapmayı sevmiyor biri gelince benden istiyor yapıp oraya götürene kadar evime çağırırım daha iyi

Allah razi olsun canim.vallahi psikolojimi bozdular.benden uzak olmalari tek temennim.hoş telefonla bile yetiyorlar eşimi dolduruyorlar ama Allaha havale ettim.sagol canim benim

Sonuç olarak ailesi tabii ki söyleyecek
Ne kadar kötü olsalar da
Senin annen nasıl küserdi ne olursa olsun bilmek onların da hakkı

Üzme kendini Allah’ın izniyle birşey olmaz
Zaten Doğuma az kaldı sonrasında kullanmayacaksın tekrar

Sanırım şans meselesi ben yedim 2-3 kere bir şey olmadı
Sabirsiz61 yemisti zehirlenmişti

D _Depply_ azicik rahat olmaya çalış kendi kendini strese sokuyorsun
Genelde doktor sıkıntı olmadığında ölçüsünü söylemiyor o yüzden sen seninkinin cok kısa olduğunu düşünüyorsun bence

Sanada geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Zordu ama çok şükür bu günümüze Rabbim beterinden korusun inanıyorum herşey güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…