Geçen gün eşim annesine babasına doğum yapınca beni anneme bırakacağını orda kalacağımı soyledi annesi hemen küstü tavır aldı burda kalamıyomuda oraya götürüyorsun dedi bende dedim ki sen kendin söyledin ben çocuk bakamam anlamam diye niye burda kalayım dedim kayınvalidem de demezmi ki ben ne zaman öyle birşey söyledim diye çok sinirlendim ya hem söylüyor sonra inkar ediyor sürekli söylüyorsun dedim evet anlamıyorum ben çocuk bakmaktan dedi ee dedim daha küsecek birşey yok annem de kalıcam dedim evet senin annen anlar ben anlamam dedi tavır aldı eşim de dedi uzatma kusmene gerek yok karım için en iyisi annesinin yanı o orda rahat olursa bende rahat olurum dedi sustu tamam dedi orda kalsın mevlutu de orda mı okutacaksın dedi evet dedim benim de burda komşularım var hepsine gittim ben dedi valla dedim iki tarafta mevlüt okutmak bize çok masraf olur yapamayız dedim onlar da evine bebek görmeye gelir diyor ya insan bi der ki ben okuturum masrafı düşünme der herşeyi benim başıma yıkıyorlar iki ay kaldı bebeğin doğmasına bir babaanne olarak daha bir çorap bile almadı ve almıycam dedi ne eksiginiz var dedi şunlar var dedim iyi alırsınız diyor benim annem dünya masraf yaptı bebeğe herseyime annem koşturuyor o anca küsüp tavır alıyor. Şimdi bu işi de başıma yıktı bebek görmeye evine gelirler diyor tabi ben yeni doğmuş bebekle hergun evde iş yaparım gelene gidene ikramda bulunurum oda hanımaga gibi köşede otursun anca