2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım her meyvenin porsiyonu sayıyla benim listemde iki öğün meyve var bende
Bende tatli vs yemiyorum.makarna pilav da yemiyorum canim.sadece 1 seftali 1 siyah erik yiyorum gunde.beyaz ekmek te yasak.artik ben ne yiyecegimi şaşırmış vaziyetteyim valla pisiricek yemek bulamiyorum.etten midem bulaniyor yiyemiyorum.tavuk ta riskli birsey hemen ustunde bakteri ureten birsey.pek te sevdigim soylenemez onu da yemiyorum.her gun ne pisiripte yesem derdi var.napicam bilmiyorum.sen neler yiyorsun mesela?

Kizlar simdi size birsey soracam ama caniniz ceker diyede cekiniyorum benim canim manti istedi hazir kayseri mantisi aldim ben onu yiyecem ama zehirlenme tùrú bir sey olurmu diye dúsúnmedende edemiyorum
Canim şu makarna gibi paket mantilardan bahsediyorsan sıkıntı yok istedigin kadar yiyebilirsin.ama şu dondurulmuş olanlardan bahsediyorsan onu bilemiyorum.muhafaza sekline son tuketimine gore değişir.ben makarnayi daha cok sevdigim icin manti yememistim hic.

Ben doktorun 5 ayda yasakladigindan beri manti agzima surmuyordum taki bugun sabah bir kalktim evde manti kokuyo kendimi tuttum ama dayanadim bir tabak yedim artik

Q
Evet ben mantidan zehirlendim ama istanbuldan bildik yer diye aldım geldumyolda cozuldu buzluga girdi sanirim o sebep oldu yoksa surekli tuketiuorum biraz sanssizlik :)

Pazartesi 35 olacagız inşllah. Ben sezeryan istiyordum doktorum neden düşünmüyorsun normal doğumu dedi? Anlattı izah etti aklıma yatmadı değil. Tabi kesin olmamakla beraber çatı muayenesinden sonra belli olacak.

Valla ben Bayram’dan beri çok uyamıyorum ama bamya semiz otu kabak öyle sebze yemeği yiyorum et özellikle yapmıyorum köfte hariç pilav makarna bende yemiyorum

Allah razi olsun canim.vallahi psikolojimi bozdular.benden uzak olmalari tek temennim.hoş telefonla bile yetiyorlar eşimi dolduruyorlar ama Allaha havale ettim.sagol canim benim
Çok iyi anlıyorum benimkide aynı ama artık umursamıcam karar verdim oğlum yeter bana istediklerini konuşsunlar istedikleri gibi dolduruşa getirsinler umrumda olmayacak oğluşum sağlıkla gelsin yeter bana. Sende öyle yap tatlım artık yalnız değiliz yavrularımıza sarılıp gerisini def edecez başka çaremiz yok çünkü evlatlarımızın bize ihtiyaçları var delirmeyecez delirtecez biz nekadar güçlü olursak umursamazsak okadar kafamız rahat olur

Ya hazir alip gotursen olmaz mi yapmak yerine evine gelseler de bi suru is cikcak sana

Pazartesi 35 olacagız inşllah. Ben sezeryan istiyordum doktorum neden düşünmüyorsun normal doğumu dedi? Anlattı izah etti aklıma yatmadı değil. Tabi kesin olmamakla beraber çatı muayenesinden sonra belli olacak.
Su an bebisin normal yolunda ilerliyor:) insallah ikiniz icin hangi dogum sekli saglikliysa o sekilde gelir bebisin :)

ANneler Bebisleriniz sizi devamlı uykudan uyandırıyor mu ? Ben bebek hareketlerini uykuda hissetmiyorum acana derin uyuduğum icin olabilir mi? Yada gece daha çok uyuyor mu ?

Kizlar simdi size birsey soracam ama caniniz ceker diyede cekiniyorum benim canim manti istedi hazir kayseri mantisi aldim ben onu yiyecem ama zehirlenme tùrú bir sey olurmu diye dúsúnmedende edemiyorum
Kaç kere marketten aldım pişirdim bu halimle mantı açacak halim yok ya. Birşeycik olmadı canım

ANneler Bebisleriniz sizi devamlı uykudan uyandırıyor mu ? Ben bebek hareketlerini uykuda hissetmiyorum acana derin uyuduğum icin olabilir mi? Yada gece daha çok uyuyor mu ?
Geçen gün eşim bana iyi uyuyabiliyorsun o karnında taklalar atarken dedi. Demekki o gözle görüyor ama ben hissetmiyorum. Öyle derin de uyumam belki alışmışızdır.

Geçen gün eşim bana iyi uyuyabiliyorsun o karnında taklalar atarken dedi. Demekki o gözle görüyor ama ben hissetmiyorum. Öyle derin de uyumam belki alışmışızdır.
Bende derin uyuyamam aslında, bel
Agrimdan sürekli döner cise kalkar uyanırım yanı :) ama alıştık diye belki olabilir, çok takip
Etmiyorum gündüzleride artık hareketlerini takıntı oluyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…