2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mantiyi yesim aradan 1 saat gecti anam naktim benim sipa hic hareket etmiyo aha dedim bisey oldu nekadar dildòktùysem minnosum hareket etmedi tam kocise diyecektim mantimi dokundu hareket etmiyo senmisin diyen karnimda bi dòndù dalgalandi anne iyice psikopatlastin bi beni rahat birak dedi minnagim

ONTK hazirliklar nasil gidiyor canim :)
Evi boyattık canım bide elimize para geçti evin komplesini değiştirmeye karar verdik öyle oluncada evdeki eşyalar atmaya başladık. Yeni gelecek olan eşyaların siparişini verdik evi boşaltınca onlarda gelecek. Çok yorulacam ama sonunda derin bir nefes alacam inşallah. Sen nasılsın çınar nasıl iyimi yakışıklı?

Canım ağır yiyince bizim sıpalara da ağırlık cokuyor ben de hamur işi yedigimde beni cezalandirir gibi oynamıyor minigim bir süre doktorum karbonhidrati abartirsan oynamaz dedi . çilekli yogurt seviyor bizimki :)

Çok yedikten veya ağır , etli yemekten sonra bizimkinin de sesi çıkmıyor bir saat filan. Babası gibi yiyip yatma sevdalısı sanırım. Sonra yine eskisine dönüyor.

Elelrinize saglik canim biraz yorucu olmus ama bebis mis gibi eve gelecek :) sizin icin guzel bir degisiklik olmus ayni zamanda zaman daha hizli akmistir bugunlerde senin icin :) bizde iyiyiz sukurler olsun canim Çınar da iyi şükür dagitiyor bolca :)

ANneler Bebisleriniz sizi devamlı uykudan uyandırıyor mu ? Ben bebek hareketlerini uykuda hissetmiyorum acana derin uyuduğum icin olabilir mi? Yada gece daha çok uyuyor mu ?

Ben uykuya dalana kadar çok hareket ederse dalamiyorum ama gece uykumdan çok nadir uyandım bebeğin hareketleri yüzünden. Sanırım biz uyuyunca sıkılıp onlar da uyuyor çünkü benim uykum çok hafiftir :))

Simdi ben internetten lohusa takimi siparis etmistim takim mng kargoyla geldi biz siparisi kapida kredi kartiyla òdeyecez desik tmm dediler kargo posetinin ùstùnde kac yerde yazili kapida kresi kartiyla òdeme siye kargocu 1 tane pos fihazi vardi oda dukkanda demesinmi eee dedim nasil olacak nakit òdeyeceksiniz kardeaim dedim biz kresi kartiyla odeyecez dedim benim yanimda.para yok desim oda geri gotùrurum ozaman desi bende ainirlaendim yaptiginiz ayip dedim yani sirket sizinle calisiyo kresi kaetiyla odeme yaziyo siz nakit diyorsunuz dedim neyse osemeyi yapip aldim artik
Aman kendini strese sokma hayırdır ne oldu niye kavga edecektin

Gebelik sekeri olan hamisler,meyve yemiyor musunuz hic?
Ben yiyorum ama dikkatli yiyorum canım günde 1 ufak dilim karpuz mesela yada ufak bir şeftali üzüm bikaç tane yani anlayacağın tadımlık yiyorum tamamen kesmedim ki doktorumda tamamen kesme ama kontrollü ye dedi. Ekmeği nekadar kısarsan okadar diğer şekerlilerdende yiyebilirsin meyva çikolata vb gibi.

Keske orda bekletip merkezi arasaydin canim terbiyesizlik yapmis

Allah iyilik versin dağıtsın ama toplasın paşa :) evet canım en son 50 saymıştım şimdi zaman okadar çabuk geçiyorki yetiştiremicem diye korkuyorum. Benim oğlanın başı hala yukarda sag göğsümün hemen altında kaburgalarıma çok baskı yapıyo yalancı kasılmalarımda başladı. Haftaya çarşamba kontrolümüz var dönmemişse eger sezeryan tarihi alacağız. Doktor umutsuz konuştu oğlum bir yerde sabitlemiş kendini 3 aydır aynı yerden milim oynamamış bu tür durumlarda dönmesi neredeyse imkansızmış normal doğum yaptırmayacak velet anlayacağın.

Evet kizlar neler yapiyorsunuz ben buggn az kalsin kargocuyla kavga edecektim kendimi zor tuttum
Bugün topigin kasılmacı başısı ilan ediyorum kendimi sabahtan beri az az vardı ikindin uyudum uyandım çok fazla oldu geçenlerde kim hatırlamıyorum biri anlatmıştı karnımda bi ip var o içeriden çekiyorlar gibi oluyor diye aynen o işte tarif ettiği ve karnım semsert sağdan soldan alttan agrılar moralim bozuldu zaten bugün keyfim yoktu tuz biber oldu beni ancak uyku temizler bugün baya oturdum hiç iş yapmadım bana yaramadı dinlenmek hemen yarına misafir çağırdım bende :)

Ben uykuya dalana kadar çok hareket ederse dalamiyorum ama gece uykumdan çok nadir uyandım bebeğin hareketleri yüzünden. Sanırım biz uyuyunca sıkılıp onlar da uyuyor çünkü benim uykum çok hafiftir :))

Herhalde uyuyor diyorum bende :) gündüz hissediyoruz çünkü devamlı.uykudan önce bende hissediyorum uzanınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…