2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok medaj birikmis okuyamadm doğuran yada acillik biri yoktur ins... Ayaklarimin ustune basamiyorum kaynım ve eltim gldi. 3 dem beri mutfakday yemek ve cay icin oturdum sadece onun dışında hep ayakdaydim... Bacaklarm bi acayip olmus hani elinle bastirirsin parmak izi kalır ya oyle olmus ayakda kalmkdan mj acaba. Bebeğe birşeyler almislar gtrdiler ama bi dunya almışlar kaliteli kaliteli bi mahcup oldum yeni evliler daha bi dunya borçları var. Allah razi olsun. Ne iyi eltim var demi :)) daha ne eksik onu alcm bunu alcm diyo.

N
Neggzel iste canim boyle amcaya can kurban

ANneler Bebisleriniz sizi devamlı uykudan uyandırıyor mu ? Ben bebek hareketlerini uykuda hissetmiyorum acana derin uyuduğum icin olabilir mi? Yada gece daha çok uyuyor mu ?
Bende uyuduktan sonra bebek hareket ediyor mu bilmiyorum hissetmiyorum sabaha karşı hissediyorum ama bazen uyanıyorum bile çok tekmeledigi icin

Evet kizlar neler yapiyorsunuz ben buggn az kalsin kargocuyla kavga edecektim kendimi zor tuttum
Bende bugün kalktım evi topladım çamaşır astım banyoyu temizledim yemek yaptım bebeğin oda takımı gelicek diye odayı tekrar temizledim sonra kasıklarım ağrıdı hala da karnımda belimde ağrı var ama sinir olduğum şey mağazayı aradık haftaya gelicek dedi hem bugün getircez dediler o kadar bekledik akşam aradık haftaya dedi cumartesi pazar teslimat yokmuş çok saçma geldi bana ki biz mobilyayı alalı iki ay oldu sadece depoda beklettik aradığımızda iki gün içinde gelecekti güya pazartesi aradık getirin diye haftaya kaldı diyolar annem yarın gidip konuşacak bakalım ne diyecekler. Ay herşey de ortada kaldı ya gelseydi eşyaları yerlestircektim. Sen niye kargoyla kavga ettin

Kredi kartiyla òdeme yapacaz dememize ragmen pos cihazini getirmemis nakit aldi parayi onun tarrismaai

R
Rabbim senin ve bebisin yar ve yardimcisi olsun insallah durur hakkinda hayirlisi olsun canim dualaeimiz seninle

Canım allah yardımcın olsun. En hayırlısı hakkınızda neyse o olsun inşallah. Bu konuda bilgim yok ama belki durdurabilirler. Doktorunla görüşebildin mi o ne diyor? Hafta olarak artık riskli durumda değilsin heralde doğum yapsan da öyle değil mi? Bizi haberdar et

Benimki artik fazla tekmelemiyo bi acayip hareketler yapiyo karnimda dònùyo kayiyo resmen takla atiyo
Benim oğlan da içerde birşeyler yapıyor ama fena yapıyor karnım bir sağa bir sola sallanıyor ama ben yerimden sıcrıyorum dur diyorum ne yapíyosun eşim de bana guluyor

Allah yardımcın olsun, hayırlı zamanda ve şekilde yavrularımıza kavuşuruz inşallah

Bende oluyordu öyle canım. Anlamamıştım sancı olduğunu. İşte ondan yatış aldım ya. Aman dikkat et canım. Yataktan kalkabilip de kalkamamak çok üzüyor insanı.

Zaten 26. Haftadan beri kasılma engelleyici hap icip evden çıkmıyordum doktorumla görüştüm o duradabilir kasilmalar ama 30 temmuzu bekleme artık dedi yarın sabah kontrole gelicek eğer gece doğum falan başlamazsa Bebek de tehlikeli haftada degil ama tabii yinede duruma göre kuvezede girebilir çok degisik duygular ıcindeyim allahim hepimizin yardımcısı olsun

Amin canım benim. Evet hatırlıyorum uzun zamandır dikkat ediyordun zaten. Bekleme derken bebeği alalım artık mı diyor yani? Sezaryen mi normal mi olacak acaba? Bu arada küvöz falan düşünüp canını hiç sıkma 40 haftada doğup küvöze giren de var. İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine güzel düşün güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…