2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben bu arada salı geceden beri hastanede sıkı takip altındayım, sanki askeriye gibi herşey saatli, sabah 6dan önce aclik şekeri, tansiyon ateş vs takibi, sonra kahvaltı 1saat sonra takip, sonra nst, sonra serum, ikinci saat tokluk şekeri yine serum derken öğlen oluyor yine rutin kontroller, antibiyotik, serum takviyesi, iki gündür ciğer geliştirici yapildi 4.5ta, muhakkak bir veya iki kere ultrason, bu ara salı geceden beri suyum geliyor, bebeğimin sıvısı ilk geldigimizde 6cm idi, ertesi gün carsamba persembe 5idi, cuma akşam 10da gelen akıntı ile 4.5cm e dustu ki sinirin altına indi, ben uzatmalari oynuyorum anlayacağınız, 1850civari, ümidimiz 3gün sonra 33ü, 10gun sonra 34ü doldurmamız, ilk dogumum vajinal olduğu için doktor bebek biraz daha sabredip gün kazanir 2000 gramın üzerine çıkarsa pozisyon da uygun olduğu için normali deneriz dedi, olursa sevinirim ama sezeryane de amenna yeter ki sağ selamet kavusalim, sizi ve desteginizi seviyorum

Normal olur canim durum zaten onu gösteriyor suan hayirliyla saglikla gelsinde başka isteğim yok

Canım allah yardımcın olsun. Şuan çok zorlu bir süreç içine girmişsin. Elinden geldiğince moralini yüksek tutmaya çalış. En azından takiptesin, başına beklemediğin birşey hazırlıksız durumdayken gelmeyecek. İnşallah kalması gerektiği kadar daha kalır bebeğin sonrası çiçek bahar ne güzel olacak öyle düşün İlk doğumunda yaşamış mıydın böyle sıkıntılar?

Hayır, 39+3te 3850gr gayet dogal bir süreç ve dogumla kavuşmuştuk kızımıza. Açıkçası duyduklarim erken dogum, premature bebekler hep bir hikaye gibi geliyordu, şuan bizzat kahramanı bizleriz, ama şükür iyiyim, elimizden geleni yapmamızın rahatligi ve huzuru içindeyim, geldigim gün 685gr bir bebek doğdu ve hala yaşıyor maşallah, diğer odada 38.haftada hiçbir problemi olmadigi halde iki kere kordon dolanan bir anne var mesela. Ben tevekkül ettim, neticede yavrucaklarimiz o kadar büyük birer mucize ki ve biz de o kadar aciziz, Rabb'im rahmetiyle muamele etsin hepimize

Icini rahat tut canim aynen dedigin gibi erken olmasi sağlığınız yerinde oldugu surece kotu birsey degil bak biz pazartesi taburcu oluyoruz biraz yipraniyorsun tabiki bebeginden uzak olunca kendi ameliiyatini lohusa olmayı falan pek anlamıyorsun ama sonu mukafati balli oluyor

Aynen öyle canım tevekkül etmek lazım o kadar çeşitli örnekler var ki.. Her doğum kendine özel, güçlü bebekler bir şekilde ne olursa olsun tutunuyorlar. Senin bebeğin de çok güçlü çıkacak ve seni hiç üzmeyecek inşallah. Dualarımızdasın

Ikiniz icinde hayirlisi canim senin haftan ileri zaten korkmana gerek yok hic insallah sag sağlim alirsin kucagina

rabbim yardımcın olsun hayırlı sağlıklı kucağına al inşallah

İnsallah çok teşekkür ederim, tüm dualarım bebeklerimiz için

İyi geceler arkadaşlar ben uyuyamadim kasiklarimda inanılmaz bir baskı var bebek assagi vuruyo o her vurdukça ben zipliyorum sürekli sağ sol pozisyon degistirdim hatta kalktım salonda yürüdüm belki uyur diye ama fayda etmedi vurduğu yerde ağrı oluyor sanki çıkacak gibi normalmi acaba varmı benim gibi olan 31+3teyiz bu arada

Inşallah canim nts ye giriyorum 2 saatte kasilmalarim azalmış suan icin durmuş gözüküyormuş açıklık hala 2 bck bakalım sabaha kadar durum ne olucak
Canım hakkınızda hayırlısı olsun. Riskli haftaları atlatmissiniz. İnşallah en hayırlı zamanda bebeğini kucağına alırsın.

Canim ben hiç abartmiyorum hatta çok sıkı diyet yapıyorum meyve bile yemiyorum ona ragmen hep 120 üstü cikiyo 150leri goruyo bide açlık hep 105 üstü olup hic dusmeyince diyetle kontrol altına alınamıyor dediler..
Çok mu yüksek çıkıyordu ölçümlerin kuzum
Malesef kuzum özellikle son iki üç haftadır iyice arttı

Sonra eaim aradi canim anlasmali kargonuz bizden kredi kartiyla odeme aldi dedi smben olsaydim geri iyade ederdim dedi yaptiginiz ayip dedi bilmiyom bana takmadilar gibi gelsi
Hersey online a donustugu için artik musteri memnuniyeti insanlara önemsiz geliyor o yuzden takmiyorlar ne yazik ki joker guya kurumsal ama beni tam 1 ay ugrastirdi o yuzden internetten alisveris yapasimda kalmadi güvenim kirildi

Yetistirirsin Allahin izniyle canim daha var vakit oglusta efendi efendi beklesin simdi once ev isleri bitecek sonra pasa pasa gelecek. Canim aynı durumdayiz dikine duruyor senin oglusta anlasilan benkm kizimda oyle ayaklar asagida kafa kaburgada sirti gobek deligimin orda ne nefes aldiriyor ne oturtuyor :) ama umidini kirma sen belli olmaz dun arkadaşım bir yazi attı kadinin doguma gidecegi hafta bebek dönmüş doktoru ona bi egzersiz var onu gostermis yapmis ve bebek tekrar donmus ki son haftalarda yeri sıkışık olmasina ragmen donmus 39+4 te dogum yapmis. Yani zaten donerse bizim donmezse sezaryenin :) bakalim var vakit daha :)

Canimm sukur guzel haftadasin eger geleceği varsa kuzunun da gelsin tedirgin olma insallah saglikla kucaklarsin. Su an ki durumun nedir?

Ay canim benim bebisin insallah bekleyebildigi kadar bekler. Allah sana da yardim etsin hastaneden bebisinle ciktigin günleri gostersin hastanede yatmak zor ve sabir isi gercekten ama mukafati da bebisin insallah bebisinde sana guzellik yapar bekleyebildigi kadar annesinin karninda bekler arada boyle yazarsin yine bize icimiz rahatliyor sizlerden haber alinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…