2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydinlar efendimmm :)
Gecenlerde uyuyorum ben ya hatta ölü gibi uyuyorum demiştim hatirlar misiniz :) o gunden beri uyuyamıyorum :) :)
Koca dana oglumun gazi tuttu sabah sabah :) aglayis cigiris uyandi askere gidecek olacak hala ben hazini çıkarmakla ugrascam diye korkuyorum :)

Kolay gelsin canim ee biraz naz yapsin pasa bakti 2 geli gelmeden elimdeki kozlari kullanayim dedi demek annesi

Günaydın
Hiç uyumadım nerdeyse
Akşam küçük Eylül’ün cesedi bulunmuş
Çok üzüldüm tuttu migrenim
Hala daha da çok kötüyüm
Allah kahru perişan eylesin hepsini
Diyecek çok bir söz yok
Yandı annesinin içi ciğeri

Doğum için hastane de olan arkadaşlarım Rabbim sağlıkla kucağınıza versin inşallah.
Tehlike sınırını geçtik elhamdulillah
exixizimm pazartesi eve gidecekmişsin çok sevindim canım.

K
Katili kesin o komsumuymus canim rabbim boyle sapik ruhlu insanlardan bizleride bizim hayirlisiyla dùnya gelecek bebeciklerimizi ve bùtún herkesin evlatlarini korusun insallah

Gunaydin canimm benimde canim cok sıkıldı Allah atesinde cayir cayir yaksın bunu o küçücük kiza yapanları. Hangi canice duygularla 8 yasindaki kiza ölümü reva gorebilir nasil bir manyak ruh hastasi.. Allah cocuklarimizi korusun gercekten kimseye guven yok artık

Bende öyleyim bugün tam 31 hafta oldu ve o vurunca baskı olduğu için yatamıyorum evin içinde geziyorum dün gece de 3 de falan uyudum

K

Katili kesin o komsumuymus canim rabbim boyle sapik ruhlu insanlardan bizleride bizim hayirlisiyla dùnya gelecek bebeciklerimizi ve bùtún herkesin evlatlarini korusun insallah

Komşu tutuklu
Komşunun annesi ,sevgilisi ve Eylül’ün yengesi gözaltına alınmış.

Artık çocuklarımızı sokağa,komşuya hatta akrabaya dahi tek başına yollamayacağız.
Şeytanlaşmış insanların şerrinden sana sığınıyoruz Rabbim.

Günaydın kızlar işe gitmeden size bir merhaba demek istedim gece arada uyanıp okuyabildiğim kadar bakıyorum sizdeki son gelişmelere. Benimde sabah uyandığımda sırtım belim çok ağrıyordu hiç böyle ağrımamıştı kaç zamandır başkasında kalırsında yatak sana uymaz belini ağrıtır işte öyle gibi. Bugün öğleden sonra kontrolüm var bakalım ne diyecek. Bizde yavaştan başladık çekmece almıştım eşyaları için dün geldi kurulmayı bekliyor. Az bi eksiğim var gibi hayırlısı artık

Şu bayramda kaybolan renkli gözlü küçük kızmı cnm Allahım tüm yavrucakları korusun insanlar ne kadar kötü oldu anlam veremiyorum

Şu bayramda kaybolan renkli gözlü küçük kızmı cnm Allahım tüm yavrucakları korusun insanlar ne kadar kötü oldu anlam veremiyorum
Yok canim o yavrudan daha haber yok bu da o zamanlarda kaybolmustu insallah leyla saglikli bir sekilde çıkar ortaya Allah hic bir annenin yuregini evlat acisiyla daglamasin

Cok gecmis olsun canim.sen elinden geleni yaptiktan sonra gerisi Alalhin takdiri ki gayet son aylardayiz Allahin izniyle birsey olmaz insallah Rabbim yadimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…