2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin amin ne istiyorlar cocuklardan anlamiyorum Leylada hala ortada yok

dönmesini bekleyenler olarak ne çektik be arkadaşlar

İnşallah canim çok sağolasin buraya yazmak bana da iyi geliyor.. kizimi öğrendiğim günden beri herseyini not aldım, gittigim tüm doktor kontrollerini önemli tahlilleri, dogum süreci, sonrası, her ay boy kilo takibi, asilari, ilk kelimeleri, dönmesi, emeklemesi, yürümesi, ek gıda, anne sütü alması, tuvalet eğitimi süreci vs vs onemli olan her seyi hala not ediyorum. Şimdi oglumunkileri de not aliyordum,hastanede oldugum için ajandama yazamadiklarimi buraya ve tlf ajandasina yazıp ekran görüntüsü aliyorum, herkese tavsiye ederim, ilerde hatıra olsun diye ikisine de kitap gibi bastırmayı düşünüyorum, anne rahmine dustugu gunden itibaren onların herseyini anlattığım. Ayrıca kizimi 12 ay boyunca her ayin 14unde fotografladim, aynı zemin aynı model farklı bodyler ile, onları da eklemek istiyorum, insallah oglumda da nasip olur, belki onlar da cocuk sahibi olunca kendi evlatlarınla karşılaştırır, bana böyle bir hediye verilse çok mutku olurdum

ne güzel şeyler akıl etmişsin canım ya inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini en hayırlı zamanda

kızlar sabah sabah amma heycanlandım kaç tane ha doğdu ha doğucak bebeğimiz oldu böyle
Aynen öyle, exixizimm arkadaşımız dogurunca esime dedim, agustos anneleri sıcaklara dayanamadi, meyveler erken olgunlaşiyor, hastane cantasini hazırlıyorum, bak burda dedim, bir gece ansizin çantayı alıp kendimizi hastanede bulduk

Hic deme canim ya :) pek inat pek nazli bizimkiler:)
ben sana bide şunu diyim herkes doğurup doğurup çocuğuyla vakit geçirmeye gidicek terk edicekler burayı biz bekleriz artık 40 dolsun bilmem ne diye çook geç doğucak benimki bence sen ne hissediyosun

Bir tanidigimda da insulinle kontrol altina aldilar. 3. Cocugu ve 30lu yaslarin sonunda. Gecen mart ayinda zamaninda gayet saglikli dogdu bebegi. Annede de sonrasinda seker kalici olmadi. Zaten diyet yapiyorsunuz, insulin de vermisler. Doktorunuz yemeklerden sonra yuruyus yapmanizda sakinca gormuyorsa onu da eklersiniz. Kendinizi uzmemeye, stres yapmamaya calisin ki o da etkilemesin. Bilinen onlemler zaten alinmis durumda :)

Bende en son kesin melisa koyucam demişdim ama melis melisa ismi caiz değil miş günahmiş bu konuyu cok araşdırsamda gerci 100% kesin bilgi bulamadım, bu yüzden her ne kadar aklimda gönlümde melisa olsada nehirde 2 hoşlandiğim isim, sanırım ismi nehir olucak.

aslında bu şekilde oldu bittiye gelicek bi yandan çok iyi canım riskli haftalar bitti bebeğin de artık paçasını kurtarır annesi taa son haftalara kadar hareket etmedi mi kordonu mu dolandı stresi yaşayacağına gözünün önünde her sıkıntısına çare ararsın

Bende dün duydum bizim uzaktan kalbimiz bu kadar aciyosa ailesi kimbilir ne haldedir Allahım sabır versin. Hep diyorum Allah çocuklarımızi iyi insanlarla karsilastirsin acılarını gostermesin

O canavarda yaptığını yaşamadan gebermesin!!!

Canimm cok guzel dusunmussun ben de basladim ama devam ettiremedim ama sen yazmissin ne guzel imrendim simdi :) bakalim insallah cocuklarim akilli uslu olursa bende yapayim en azindan birlikte bol bol anilari olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…