2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben sana bide şunu diyim herkes doğurup doğurup çocuğuyla vakit geçirmeye gidicek terk edicekler burayı biz bekleriz artık 40 dolsun bilmem ne diye çook geç doğucak benimki bence sen ne hissediyosun
Benim teorilerime gore :) :) ogluma 37+5 te sancilanmistim bi de erkek bebeklee gününu doldurur derler simdi kizim olacak ona da erken gelir diyorlar :) o yuzden gununu gecirmeyecegini düşünüyor ve temenni ediyorum :) aksi halde kizim donse bile gununu geçirirse doktorum normal yapamayacağımı soyledi riske almiyormus 40 tan sonra ssvd oldugu icin

Canim şimdi okudum inş iyi hbrler verirsin bize şimdi nasilsin ne durumdasın hastanedemisin?

ooo iyisiniz canım o zaman benim de hayalim 37 bitince doğurmak hemen zaten benim doktorum da 40 tan sonra beklemiyo risk almıyo ben de bekleme taraftarı değilim kesinlikle

kızlar şunu yeni gördüm hem atlet şeklinde hem kaplı gibi görünüyo gerçekten bu modeller çıktı mı acaba piyasaya en son 2 sene önce yoktu bu teknoloji
bu gerçekse ben de alıcam

Eklentiler

• 45E49B4D-5A1B-4592-9FB4-53D4A87217BF.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 63
Günaydınlar

sabah sabah şok
exixizimm hayırlısı olsun hakkında sağlıkla al inşalalh kucağına yavrunu zaten uzun zamandır sıkıntılıydın
en azından riskli dönemi atlattın

Laedrii gözetim altındasın ya Allahın izniyle bekleyebildiği kadar bekleyecek
bazen söylediğimiz şeyler saatine geliyor işte :)

Emyldrm seninde allah yardımcın olsun

placebo effect eğer uyuyorsa al kaplilardan kesinlikle süper duruyor
bakmadığım site kalmadı ama hiç birinde benim bedenim yok
göğüslerimiz büyük asıl büyük beden yapmaları lazım ama sinir oldum

Canim benim ilki sezaryen bunu normal istiyordum ama bebegim daha donmedi donerse normal olcak insallah donmezse sezaryen mecburen
Döner canım merak etme, inş döner. Dönmese bile canını sıkma nasıl olursa hayırlısı olsun. Sonıcta bir şekilde dünyaya gelecek bebeğin. Allah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin inşallah

Döner canım merak etme, inş döner. Dönmese bile canını sıkma nasıl olursa hayırlısı olsun. Sonıcta bir şekilde dünyaya gelecek bebeğin. Allah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin inşallah
Cok guzel soyledin canim aynen saglikla dunyaya gelsinde artik nasil isterse oyle gelsin bazen iste insanin hayal ettigi gibi olmuyor bazi seyler kismette varsa zaten olur yoksa da nasip degilmis dicem.

Cok guzel soyledin canim aynen saglikla dunyaya gelsinde artik nasil isterse oyle gelsin bazen iste insanin hayal ettigi gibi olmuyor bazi seyler kismette varsa zaten olur yoksa da nasip degilmis dicem.
Öyle oluyor sorma bende neler hayal ettim ama olmadı. İlk bebeğim olacak güzel bir oda hayal etmiştim ama evimiz küçük. Ekstra bir odamız var ama ordada eşyalar var küçük sığmayacak. Ertelemek zorunda kaldım bu hayalimide. Ne yapalım sağlık olsun. O yüzden bende dogum şeklini hiç düşünmüyorum akışına bırak dedi doktorumda.

Bi git gorun canim ama telas yapma bazen nisan geldikten haftalar sonrada olabiliyor dogum heycanlandirdin beni yahuu haberdar et mutlaka etiketle beni bazen kaçırıyorum
Tamam canım sakinim Zaten makyaj yaptım şimdi ufak bir çanta haızrlıyım evde bulunsun haber veririm merak etmeyin ağrım Yok zaten

Günaydın güzel anneler sabah uyandığımda kanlı böyle yumurta akı gibi kanama geldi bu nişan olabilir mi
Olabilir cnm nisan gelince doguma çok az klmis oluyor ama nisan olmayabilirdé doktora gitme şansın varsa bi git istersen acilma sancı varmı diye baksınlar yola cikicaksin risk alma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…