2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende oluyordu öyle canım. Anlamamıştım sancı olduğunu. İşte ondan yatış aldım ya. Aman dikkat et canım. Yataktan kalkabilip de kalkamamak çok üzüyor insanı.
Biliyorum onu canım ilk zamanlar 6 ayı yatarak geçirdim zaten ama artık son zamanlar

Canım allah yardımcın olsun inşallah görebileceğiniz en uzun haftayı görüp sağlıkla kavuşun

Canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlısı olur hakkınızda durması hayırlıysa durur doğması hayırlıysa doğar haftası da büyük inşallah küveze gerek bile kalmaz

Maşallah canım Allah bozmasın. Ayakların sürekli aşağıda kaldığından ödem olmussundur yükseğe uzatıp otur bugün geçer

Kargocular genel anlamda bela arayıp mutlaka genel merkezine şikayet et canım . strese sokma ama bebisi annesi :)

Tamam canım sakinim Zaten makyaj yaptım şimdi ufak bir çanta haızrlıyım evde bulunsun haber veririm merak etmeyin ağrım Yok zaten
Ay canım inşallah seninkinde bişey yoktur güzel haberlerini bekliyoruz

Kendimden korkarken dün akşam gece buraları şoka ugratmışınız anneler ya allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Günaydın güzel anneler sabah uyandığımda kanlı böyle yumurta akı gibi kanama geldi bu nişan olabilir mi
Gunaydin canim nisan boyle oluyormus duydugum kadariyla.o kadar dedim acele etmeyin lunapark sirasi degil bu diye.dun bir uyuduk uyandik takip ettigim kadariyla 3. Erken durum senin ki. Laedrii O otekivenus Ve sen. Allah sizi ve bebislerinize saglikla kavustursun zamaninda ins.

Canim sana icini rahatlatacak bir sey soyleyeyim ben ogluma oda yaptim ama gel gor ki hep yanimizdaydi hic odasinda uyumadi simdi daha yeni gececek odasini yani insan bi heves yapiyor oda ama oda olarak kaliyor kullanamiyor :) o yuzden icine batmasin biraz buyuyunce insallah odasini da yaparsiniz hem birlikte daha zevkli olur

şimdi okudum hastanede olanlar Allah yardımcınız olsun hayırlı haberlerizi bekliyoruz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…