2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım o 40 + 1 de geldi zaten o yüzden beklemek zor diyorum
Insallah oglusun seni bekletmez bu kadar canim gercekten son haftalar hic gecmiyor ben cok beklememe ragmen artik sabrim azalmaya baslamisti bi de kasilmalar da artiyor sicaklar basiyor insallah bekletmeden gelirler

Günaydın kizceler. O otekivenus geçmiş olsun cnm hakkıniDa hyrlisi olsun... gazelim_24 ins kotu birswy yokyur cnm .. baska hastenede olan arkdaslar vardı unuttum ismini kusura bakmasn. Rabbim yardımcıniz olsun ins. Guzel haberlerniiz bkliyoruz

Ya kizlar siz diyonuz ben yatamadm bebej öyle hareketli gun icinde soyle boyle vurdu. Bnm bocuk bana bunlari hic yapmiyor sanirsam ki uslu olacak ins. . Dun dolabi geldi hemn kurulsun kıyafetleri yikayip yerlestirmk istiyorum

D _Depply_ benim müsait odam olmasına rağmen oda yapmadım hem kendi evimiz değildi hemde hala yanımızda yatıyor oğlum durumumuzda var ama gerek duymadım onun için üzülme canım odasını ayırınca yapmak daha mantıklı

Valla aynen canım nefes aldırmıyo benim oğlanda öyle duruyor hayırlısı bakalım. Öyle veya böyle çıkacaklar kaçışları yok :)

Ya kizlar siz diyonuz ben yatamadm bebej öyle hareketli gun icinde soyle boyle vurdu. Bnm bocuk bana bunlari hic yapmiyor sanirsam ki uslu olacak ins. . Dun dolabi geldi hemn kurulsun kıyafetleri yikayip yerlestirmk istiyorum
Her bebiş aynı değil kanımca benim yaramazda aman aman rahatsız etmiyor hareketleriyle

Amin insallah canik.hamilelikte insanin basina hersey gelebiliyormus bende hafifde olsa yuz felci gecirdim kortizonlu ilac kullaniyorum istemeye istemeye insallah saglikla su 1 ayida atlatalimda

Laedrii canım suyun azalmadan inşallah biraz daha sabreder ufaklık, ama beklemezse de Senin dediğin gibi elinizden gelen her şeyi yaptınız yine de geliyorsa sağlıkla buyursun gelsin , Allah sağlık versin inşallah
O otekivenus canım çok şükür haftanız güzel , yine de onun ve senin için hayırlısı neyse o olsun , Allah yardımcınız olsun, sizin için en iyi zamanda sağlıkla gelsin inşallah
exixizimm taburculuk zamanınız gelmiş çok sevindim maşallah kuzuya,
gazelim_24 ben hiç bilmiyorum ama. İlanı böyle tarifliyorlardı,dualarım seninle haber ver lütfen

Ben yine ölü gibi uyurken neler neler olmuş Allah hepimize sağlık versin , mutlu haberler alın iyi haftasonları :)

Siradaki favori annem sendin ama Turkiyeye gelmeni bekliyordum acikcasi insallah bir sorun cikmaz buraya gelince dogurursun

Hayırlı haberlerle gel inşallah.
İstanbul’a girer girmez önce hastaneye gireceksin sanırım ,elinde bebekle annenin kapısını çalarsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…