2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Duvar kagıtları şirin aksesuarlar falan insan heves ediyor işte. Başka bir ev alınca orada yaparım inşalah bende. Sağlık olsun gerisi gelir zaten canım haklısın

Herkes öyle diyor evet inşallah sağlık sıhhat olsunda yaparız ileride :)

Belkide enfeksiyondur canım. Yoksa rahimde açılma olurdu baksana açılmamış bile

Duvar kagıtları şirin aksesuarlar falan insan heves ediyor işte. Başka bir ev alınca orada yaparım inşalah bende. Sağlık olsun gerisi gelir zaten canım haklısın

İnsan heves ediyor ama çocuk ne isterse o oluyor bebeğim.
İlk kızıma hamileyken bir heves oda yaptık 5 sene bizimle yattı son 1 sene odasına geçti o da yarım yamalak gece kalkar gelirdi.
Oğlana hamile kaldım yarı kullanılmış odayı attık iki çocuklu oda haline getirdik, bu seferde oğlan 5 sene koynumuzda yattı
Odasına geçti tam alıştı hamile kaldım baktık kız,oturma odasını attık orayı kızlara oda yaptık, diğer odayı da erkek genç odası haline getirdik ama 3 numara hala benimle yatıyor şimdi bir kız daha geliyor hiçbir şey yapmıyorum

Ne de olsa hepsi benimle yatıyor boşuna oda yaptım her yere

Kızlar bu bebeler çok heyecanlılar dünyaya gelmek için sanki ne varsa burada halbuki su anda bulundukları yer en güzel en güvenilir yer :) kasılma sancı ağrı vs bunların bir cogunu yasıyorum arada bir neye göre tam olarak doğum başlamış oluyor. Kafam karısıyor bazen. Mesela arkadasımız demiş ya karnımda sertleşmeler oluyordu şimdi başlamıs doğum dedi. Bende de oluyor o sertleşmeler gün içinde ara ara. Tam olarak nasıl anlayabiliriz bilen var mı

Senin bayağa karısık olmuş yaaa :))))

buna yapmıyorsun ya kesin bu ayrı yatar direk senden
hep öyle olur özendiğin olmaz özenmediğin olur

Aynı şeyi ben de merak ediyorum benim de karnım ara ara sertleşiyor ama 2 gündür yorgunluktan akşamları daha sık olmaya başladı, sert ve sipsivri oluyor. Korkuyorum ama yatınca azalıyor diye kendimi rahatlatıyorum inşallah doğru yapıyorumdur

Canim benim dr um cok sogukkanli bir adamdor :) bendede 2 gun oldu dediki artik olacak ama takip et duzenli olup ahri sanci su ve kan eslik ederse telaslaniriz yoksa duzensiz kasilma birsey ifade etmez dedi

Her ne kadar bogazimizdan cikmaya calissalarda :) bi sekilde cikacaklari kesin :)
Tam yaramaz çıktı canım bizim minnaklar. Kaburgalarımızı kırmadan yamultmadan çıkarlar inşallah :) ay sol tarafıma uzanınca oda soluma uzanıyo rahat ediyorum kalktıgımda karnım sağlı sollu dikleşiyo yok böyle birşey baksana veletin yaptıgına

Eklentiler

• IMG_3799.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 85
Senin oglan benim kizdan fena canim ne yapmis oyle :) :)

Benım kasilma oldugundada karnım böyle oluyo canım ama bebek hareket etmiyo o sırada ondan anliorum. Sadece yukseklik ve sertlik biraz önce yine oldu

Ay bu ne maşallah neredeyse karnının içinden fırlayacak

gazelim_24 hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

D _Depply_ canım benim müsait odam olduğu halde oda yapmadım çünkü ilk çocuğum ve belki gerekli şeyleri gözden kaçırıp gereksiz şeyler koyarım islevsiz olur diye düşündüm. Zaten her halukarda en az 6 ay yanımızda olacaklar odasına yatiramayacagiz. Ben 1 yaşından sonra oda yapmayı düşünüyorum sadece park yatakla idare edeceğim o zamana kadar

Hey Allahim ya bak sunun yptigina.benim kizda buna benzer biseyler yapiyor arada yaa..ikiye ayriliyor resmen karnım

Bende öyle yapacagım park yatak aldık onunla idare edeceğiz ev değiştirince inş gönlümüzce ev yaparız diyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…