2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı benimde öyle mesela dün çok yürüdüm 1,5 saat falan işlerim vardı. Akşamına sertleşti karnım endişe ettim somra sabah olunca geçti gitti. Sanırım yorgunlukla alakalı bu durum.

Canim benim dr um cok sogukkanli bir adamdor :) bendede 2 gun oldu dediki artik olacak ama takip et duzenli olup ahri sanci su ve kan eslik ederse telaslaniriz yoksa duzensiz kasilma birsey ifade etmez dedi
Aynılarını bana dedi, ama şimdi arkadasımız ötekivenüs krnımda sertleşmeler oluyordu diyince benımde kafam karıstı işte.

Oy maşallah yaramaz kuzuya sığmıyorum artık diyor ben de az önce çanınız çekmesin tatlı bir meyve yemiştim ne zaman onu yesem coşuyor bu sefer çektim videoya attım eşime göçürtmüş seni sıpa diyor

Sen yurtdısındamıydın canım? Tahmini ne zaman başlarmışki doğum su andan itibaren?

Kızlar pompa işini ne yaptınız? Bir arkadasım al muhakak diyor. Çok gerekliymiş. El pompası mı elektriklimi aldınız

Bana hediye geldi canım weewell'in elektrikli pompası .İnsaallah ihtiyacımız olmaz

Benım kasilma oldugundada karnım böyle oluyo canım ama bebek hareket etmiyo o sırada ondan anliorum. Sadece yukseklik ve sertlik biraz önce yine oldu
Benimki direk hareket olduğu için kasılma olmadığını biliyorum canım poposunu ve kafasını avucumun içiyle okşuyorum rahatsız ediyorum düzeltiyo kendini yaramaz :)

Çok dikkatli olmanız lazım mazallah yolda falan olurda benim oglumda akşam 8 de nisan geldi hiç agrım yoktu gece 3.30 da doğdu geleceğiniz yol kaç saatlik

Canim hadi hayirlisiyla gelin insallah kazasiz belasiz. Bebis gelene kadar idare etsin sizi sonrası serbest Allahin izniyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…