2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen oyle canim biz altli ustlu oturuyoruz o yuzden biraz sıkıntılar olmuyor degil ama tasinirsak burdan daha iyi bir iliskimiz olacagini düşünüyorum insallah oyle de olur
Altlı üstlü zordur. Ben huy olarak annemden çok kayınvalideme benziyorum Bazen kendimi dışardan gözlemliyor gibi oluyorum o bir şey yaptığında ama yine de altlı üstlü olmayı istemem doğrusu. Olduğu şehire tayin istedik, o bile düşündürüyor

Haha aynen öyle oluyo bide bu şekilde geriyo kendini yaramaz kafası kaburgamın orda poposu karnımın sol tarafında ayaklarıylada aşağıya bi bastırıyo ağlatıyo valla:)
Senin ki baya hiperaktif olucak belli :) benim bebekte çok tekmeliyor dönüyor artık ruyalarıma giriyor dün rüyamda doğmuştu çok hareketli bir çocuktu zapt edemiyoduk çocuğu eşime diyodum kız su çocuğa birşey yap durmuyor hamileyken belliydi böyle olacağı karnımda durmadın şimdide durmuyorsun diyorum çocuğa

Benim oğlum sabahları uyandırmak için yapıyo bunu birde magnezyum içtiğimde :) karnımızda son günleri tadını çıkaralım. İnsan çıkarıp sevebilip gene yerleştirebilse çok güzel duygular anne karnındaki hareketleri

Ben 35. Haftama girdim ve hiçbirseyim hazır deil daha aman beklesin benim oğlan evi yeni boyadık eşya bile yok evde

Evet 40 hafta hesaplıyolar ama zaten 38 haftalık olunca dokuz ay doluyor artık onuncu aydan gün almaya başlıyorsun genelde de o haftalarda doğum oluyo zaten. Bakalım bizler kaçıncı haftada dogurucaz ben daha yeni 31 haftalık oldum valla insan anlamadan geçiyor haftalar ya benimde az kalmış daha var diyom ama

Ay canım dikkat et hayırlı yolculuklar sağ salim gidersiniz inşallah. Yetişince haber ver

Bende poposunu avucumun içine alıp bu popoyu kızartacam sen durrr yaramaz bi doğda görürsün diyorum ama hiç dinlemiyo bile ne edecez biz bu yaramazlarla :)

E

Bence elinizi çabuk tutun erkenden hazırlayıp sonra bekleyin yoksa iki ayak bir papua bile sigmiyor
Valla bende ondan korkuyorum inşallah gelecek haftaya mobilyalar gelecek ve hemen kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim zamanım kalmadı 35. haftamıza girdik ve korkuyorum inşallah durur oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…