2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım seninki maşallah hiç sana sonunculuğu tattırıcak gibi durmuyo her an her şey olabilir bence
Bencede öyle ama hiçbirşey hazır değil son dakikaya kalınca hersey evi yeni boyatabildik evde eşya bile yok 2 hafta beklerse bile yeter bana sürpriz yaparsa artık bi ağaçtan yaprak koparır sararım Allah hazırlığı bitmişlere benden önce nasip etsin inşallah. Ay resmen gelme zamanı deil diye dua eder oldum:) kimse hazırlığını sona bırakmasın kötüymüş.

Bende istemezdim ama su hayatta istemediklerim yapmam dediklerim hep basima geldi :) dedigim gibi bir sokak ote olsun yine de bi mesafe olmali :)

Kızlar pompa işini ne yaptınız? Bir arkadasım al muhakak diyor. Çok gerekliymiş. El pompası mı elektriklimi aldınız
Bende internetten ali expressten tekli elektrikli aldım canım çok uyguna geldi 67 tl verdim. Yorumları vs okudum tek tek çok araştırdım herkes memnun daha gelmedi ama bekliyorum. Özellikle ilk zamanlar sütün yağlı kısmını ememiyormuş bebiş, önemli olan büyümesine yardımcı olan da o kısımmış oyüzden sağarak vercem

Benimki direk hareket olduğu için kasılma olmadığını biliyorum canım poposunu ve kafasını avucumun içiyle okşuyorum rahatsız ediyorum düzeltiyo kendini yaramaz :)
Evet o hareket oluyo canim kasilmada bebek hiç hareket etmio bnde de şu sıralar gün içinde bi kaç defa olmaya başladı.

Markası nedir canım

Valla başlıgımı değiştirsek ne yapsak? Benim daha dolap almam lazım, bez, lohusa çamasırı almam lazım

Benim de öyle geldi, ama acele etmenize gerek yok bu dogumun baslayacaginin habercisi, bir hadtahatta on gune kadar gelebilirim diye haber veriyor miniginiz, tavsiyem daha dikkatli olun özellikle akıntı oraniniza dikkat edin, normalde bir anda gelen bebeğin sıvısı iki doğumumda da sizinti seklinde geldi hatta gelmeye devam ediyor

Kızlar benim gibi satla ultrason farklı giden var mı aranizda? sat 34. Hafta ultrason 35+4 kimbilir benim oğlan hangi haftaya göre glmeye calisicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…