2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım bende öyle düşünüyorum bide doktora gidip kötü bişey duymaya artık çok cesaretim kalmadı kaZasız belasız şu bi haftaya atlatmak istiyorum benim gerildigimde falan da yapıyor karnım o sertleşmeyi ya

Ay inanmıyorum ya ne buuuu şok oldum allah yardımcın olsun benimki yapınca kızardım ben anneye yapılmaz diye seninki tam bir zıp çıktı :) aman maşallah maşallah diyin kızlar :)

B
Bende bugun temizlik yaptiriyorum gercekten cok zormus son ana kalmasi daha besik gelecek kiyafetler yikanip útulenecek canta hazirlanacak erken falan gelmeye kalkarsa prensesim hapi yuttum demektir

gazelim_24 canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Herkeste farklı olur tabi ama benım perşembe akşam üstü 6 gibi nişanım geldi 7 de hastaneye gitti nst vs bişey cıkmadı acklık bakalım dediler normal dendi tam üzerimi giyinecekken suyum geldi gece 2 de de kızım dogdu. Nişandan 8 saat sonra dogmus oldu yani. Ama daha suyun gelmediyse sancın baslamadıysa Allah ın ıznyle yetişirsin. Ucaga binerken skntı cıkarmazlarsa gerisi kolay Allah ın izniyle

Canım uçakla gelmiyorum arabayla geliyoruz sancım var aslında biraz kapıyı geçsek sorun yok şuanda yoldayız kapıyıda 2 saatde geçeriz inşllah benim ilk Doğum da zaten erkendi ama suyumla beraber nişan gelmişti ama bende ne panik ne telaş var ekstra bir sakinlik var anlayamadığım bir şekilde :))

Kaç saatlik yolunuz var canım
Dikkatli gelin buradakı doktoruna haber verdin di mi

Sancı vs başlamaması iyi bişey
Benimde ilki 36+5 de oldu

Senden daha heyecanlıyız:)

Kızlar benim gibi satla ultrason farklı giden var mı aranizda? sat 34. Hafta ultrason 35+4 kimbilir benim oğlan hangi haftaya göre glmeye calisicak

Benım ilk kızımda hep haftasıyla uyumluydu hatta baş cevresi 1 hafta geriydi 36+5 de normal dogumla dogdu. Bu sefer önden gidiyo her kontrolde senınki gibi. Plesanta durumum nedeniyle sezeryn olacagım. Bebek erken gelmezse ilki 36. Hafta olmasına ragmen bunda 38 bitince sezeryanı yapacagını söyledi doktorum. Yani önde gittiği düşünülürse resmen 40. Hafta civarı sezeryan olcak gibi oluyo. Ama sata göre hesaplamak lazım sanırım hep

Aynen bnde ondan bahsediorum Sata gore hesaplaninca geç sezeryan gibi oluo ama doktor sat göre hesaplioruz önden giden çocuğun boyu ve kilosu diyo sadece onden gittigi icin daha iri bebek olabilir dedi

Kızın 36+5 de dogdugunda boyu kilosu nasıldı cnm

Kaç saatlik yolunuz var canım
Dikkatli gelin buradakı doktoruna haber verdin di mi

Sancı vs başlamaması iyi bişey
Benimde ilki 36+5 de oldu

Senden daha heyecanlıyız:)
Var canım dktr haberi ama İstanbul’a yetişirmişim bilmiyorum bu gece Samsun’a gider orda kalırız ordan sabah tekrar yola çıkarız eğer başka bir sıkıntı çıkmazsa

canımsın ya tesekkur ederim destegin icin kuzum.cok sagol.haklısın.insallah cocugumuz olduktan sonra biz daha güçlüyüz daha da saglam olmamiz lazim.hayirlisini diliyorum❤❤

bende ne et ne tavuk yiyebiliyorum kuzum.sebzelerle takmis vaziyetteyim.neyse Allahin izniyle 28inci haftaya girdim.yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik insallah hemencecik gecer şu 3 ay.ilk isim oturup kase kase sutlac asure yemek olucak.rüyalarıma giriyor

Aynen canım aynen Türkiye sınırını geçeyim hopada olsa razıyım burda hopa sınıra 3 saatde gideriz
Canim hadi insallah sarp sınır kapısına bir varsan Allahin izniyle.3 saat demişsin o kdar yoktu hopa gurcistan arası sanki ya biz daha cabuk gittik diye htrliyorum.acaba sizin gurcistanda bulundugunz muhitten mi kaynaklı bilemedim..Insallah gönlündeki gibi hayirlisiyla istanbulda gelur dunyaya bebisin.amiinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…