2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Darısı sizlerin başına güzel anneler sağlıkla zamanında mümkünse benim oğlum 1güncük dayanmadı :)Nasıl karnın nasıl aç nasıl :) Ameliyet yerim ağrımaya başladı ama uyuştuk devam
Gazelim canim haberini Sabirsiz61 den aldim. Cok sevindim senin adina cok duygulandim. Nasilsin bebis nasil? Kac kilo dogdu? Kuvöz e falan gerek kalmadi degil mi? Allah anali babali büyütsün darisi basimiza insallah

Z
Gazelim canim haberini Sabirsiz61 den aldim. Cok sevindim senin adina cok duygulandim. Nasilsin bebis nasil? Kac kilo dogdu? Kuvöz e falan gerek kalmadi degil mi? Allah anali babali büyütsün darisi basimiza insallah
sen nasilsin canim yazmiyorsun artik bir sorun yok degilmi bebiste sende iyisiniz insallaah

E epidural ile atasındaki fark ne peki canım

epidural ve spinal arasında ne fark var

Tam anlatabilir miyim bilmiyorum ama epidural anestezide omurların arasındaki zarın önüne kalın bir iğne ile girilip katater yerleştiriliyor ve ilaç veriliyor etkisi yarım saat sonra filan oluyor eğer ihtiyaç olursa da kataterle ilaç enjekte ediliyor.
Spinal omurların arasından ince iğne ile zarı da geçerek ilaç enjekte ediliyor 3-4 dk içinde etki ediyor. Katater takılmıyor. Diğer detayları tam bilmiyorum.

Kizlar bugun neden kimsecikler yok sanki grupta ben burda sicaktan ve nemden çok ama cok bunalmis durumdayim sicakta disari gezmeyede cikamiyom sizler neler yapiyorsunuz

Bi sıkınti yoksa sorun olacagini sanmiyorum canim acil bisey olmasinda gec gideriz daha iyi

Var mu resmî falan canım atabilirmisin bende kararsızdım ama karnımın kalmasını istemiyorum

bide genel olarak duyduğum söylenti spinal baş ağrısı epidural bel ağrısı yapıyo diyolar neden o şekilde yan etkileri vs var bilmiyorum tabi herkese de bu şekilde etki edicek diye de bi durum yok gerçi

bide genel olarak duyduğum söylenti spinal baş ağrısı epidural bel ağrısı yapıyo diyolar neden o şekilde yan etkileri vs var bilmiyorum tabi herkese de bu şekilde etki edicek diye de bi durum yok gerçi
Benim kardesim spinal oldu onun pek agrisi olmadi ama dogumdan hemen sonra 4 tane sade kahve icmis ve 2.5 lt ye yakin su icmisti cok terlemisti ve terle atmis sanirim

Benim kardesim spinal oldu onun pek agrisi olmadi ama dogumdan hemen sonra 4 tane sade kahve icmis ve 2.5 lt ye yakin su icmisti cok terlemisti ve terle atmis sanirim
bence etkileri bünyeden bünyeye ve uygulayıcı farkından çok değişiyo canım kimisi çok şikayet ediyo kimisi çok memnun kalıyo

Evet mesela kardesim cok kolay diyor baskasi cok zor insallah yaptiracaklar icin kolay olur illaki aci olur ama bakalim nasil olacak
en iyi şekilde atlatırız inşallah hepimiz kızlar doğurmaya başladı biz doğurana kadar onların 40 ı bile çıkıcak bütün sıkıntıları geçmiş bitmiş olur o zamana kadar

Bir kere epidural oldum hicbir yan etkisini görmedim hatta faydasını gördüm 3850gr tosuncuk çıkarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…