2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bana doktor muayenede rahim ağzı kapalı erken doğum belirtisi olacak hiçbir durum yok bebek dönmeye çalışıyor normal dedi seninkide öyledir muhtemelen

Bende bir donseydi rahatlarim diyodum donsede degismicek desene
Bende bir donseydi rahatlarim diyodum demek dönüncede benzer sıkıntılar var

Var mu resmî falan canım atabilirmisin bende kararsızdım ama karnımın kalmasını istemiyorum
Canim kameram calışmıyor diye foto cekip atamiyorum ama, ucuz olan buna benziyor tek bir ayarı var sadıce cok sıkmıyor fazla.

Birde ayarlana bilir olaba benziyor bu ama o arkada takılıyor mide ve rahim bolcesi için destekleyici ilk doğumumda annem almişdi onu. Ama oda ucuz du cok pahalı değildi.

maşallah canım şimdi nasılsın taburcu oldun mu fakülteden
Hayır mümkün değil gibi suyum geliyor bugün 10kere nst 3 kere ultrason bilmem kaç serum sabah 6dan beri kamptayim sanki, en az 10kere açlık tokluk şekerleri,tansiyon,ates bakılıyor ptesiden hergun boyle,kaçıncı damaryolu acildi ağızdan kalcadan yediğim ilaçlar cabasi.. kortizonlu ciger geliştirici yapildigi icin sıfır tuz,gebelik sekeri sinirda oldugu icin sifir seker besleniyorum, üniversite hastanesindeyim, herşeyden çok memnunum ama herşeye razıyım yeter ki sağ selamet kavusalim

ay canım seni çok iyi anlıyorum ben de 10 gün civarı üni hast. de yattım plasenta kanamasından o ilaç tansiyon kontrol damar yolu trafiğini biliyorum bide küçük kızdan ayrı kalma da cabası ama mükafatlarımızı kucağımıza alıcaz biraz daha sabır

Insallah canim ben 9 agustosu beklemek istiyorum :) evrene bu sekilde mesaj gonderiyorum
Evrene mesaj cidden öenmli ilk serklaj olduğum 27-28 görmemiz lazım dedi doktorum bende nasıl olsa 29+2 diye doğumgünümde doğurayım dedim doğumgünümde su geldi ertesi gün doğurdum :)

Evrene mesaj cidden öenmli ilk serklaj olduğum 27-28 görmemiz lazım dedi doktorum bende nasıl olsa 29+2 diye doğumgünümde doğurayım dedim doğumgünümde su geldi ertesi gün doğurdum :)
Ben cok denedim canim ya neyi nasil dusunsem oyle basima geliyor evrene olumlu mesaj yollayalim ama sukurki senin minnoslar saglikli az kaldi insallah

Ben aldım bu sefer kararlıyım kulanıcam, dr da söyledi kulanmam gerekdiğini göbek kalmasın diye ilk doğumumda yararı olmaz diye kulanmadım pişmanım azcık faydası olucaksa bile kulanıcam.

Hangi marka canım?

Ben cok denedim canim ya neyi nasil dusunsem oyle basima geliyor evrene olumlu mesaj yollayalim ama sukurki senin minnoslar saglikli az kaldi insallah
İnşallah teyzesi bugün biberonla tanıştılar demir çözmüş işi berkin yarıya kadar yapabilmiş ama yapmış sonuçta
Az kaldı inşallah bizim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…