2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar sizdle simdi bisey anlatayim biraz tebessùm edelim annem hareket etmeye basladimi nasil hareketleri canini acitiyormu diye aorup duruyodu bigùn aklima geldi videoya cekeyim gòndereyim dedim 3 dakka cektim gonderdim annem izledi tabi ses yok aradan biraz gecti anneme sordum nasilmis hareketleri diye bana versigi cevap o ne kiz òyle korku filimlerindeki gibi hareket ediyo senin kiz dedi

Kızlar ya göğüslerimden az az sarı sıvı geliyordu sabahtan beri arada gelirdi de bugün baya geldi ve çok sızlıyor gögüslerim lansinoh aldım sürdüm şimdi ama açıkta tutamıyorum sürekli sürüp üzerine çamaşır giydim var mı Önerileriniz yayılıyor tüm göğsüme acı göğüs ucum çok fena

kremi sürünce göğüs kalkanı koy ucuna göğsünün canım geçmiş olsun neden tüm göğsü saran bi ağrı olduki acaba

kremi sürünce göğüs kalkanı koy ucuna göğsünün canım geçmiş olsun neden tüm göğsü saran bi ağrı olduki acaba
Sızı ben hareket ettikçe göğsümün tamamı acıyor gibi oluyor acının yoğunluğundan mı yoksa içten bi acı mı var çözemedim

Sızı ben hareket ettikçe göğsümün tamamı acıyor gibi oluyor acının yoğunluğundan mı yoksa içten bi acı mı var çözemedim
süt kanalları tıkanınca çok sızlayıp damarlar şişiyo taşlaşıyo sanki ama şimdiden olur mu bilmiyorum emzirirken uçları hava almadığında uzun süre göğüs pedi kullandığım zaman olurdu bende o yüzden hiç kullanamadım göğüs pedi

Nesrinay86 canım korse almışsın takabilecekmisin havalardan dolayı ben alsam mı emin olamadım daha önce takmışmıydın ilk bebeginmiydi bilemedim ben onu soruyorum
Kızım da 7 eylül doğumlu canım. Taktım onda da. Sıcak oluyor evet, insan daralıyor ama karnım sıfır kalmadı bak çocuk doğurmuş gibi duruyormuyum. Çatlasam da takacağım yine.

canım süpersin ya senin tek karnın değil hiçbiyerin çocuk doğurmuş gibi durmuyo ki kızın 15 yaşına gelsin herkes abla kardeş sanıcak sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…