2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oooyyy gülmekten karnımı tuttum doğurucam sandım

Z
sen nasilsin canim yazmiyorsun artik bir sorun yok degilmi bebiste sende iyisiniz insallaah
Biz iyiyiz canim cok şükür. Dogum belirtileri icin temmuz annelerine takildim. Eskisi kadar cok girmiyorum zaten. Hamileligin sonlari biraz daha kizimla basbasa kalayim dedim. Bi daha ne zaman bu duygulari yasayabilirim ki. Hazirliklarimla ugrastim bitti. Bi de oglusumun dogum gunu var. Onu da atlatirsam kuzuş istedigi zaman gelebilir. Bu ara anne kiz takiliyoruz anlayacağın

Iyi olunda canim anne kiz takilin

canım süpersin ya senin tek karnın değil hiçbiyerin çocuk doğurmuş gibi durmuyo ki kızın 15 yaşına gelsin herkes abla kardeş sanıcak sizi
Sağol canım. Kızım şimdidennbenim boyuma geldi bile ben takıntılıyım valla. Saçıma, tırnağıma, dış görünüşüme bakımıma takıntılıyım. Öleceğimi bilsem makyaj yaparım herhalde o yüzden sıcak da olsa cehennemde de bassa o korseyi 40 gün çıkarmam

Benim kardesim spinal oldu onun pek agrisi olmadi ama dogumdan hemen sonra 4 tane sade kahve icmis ve 2.5 lt ye yakin su icmisti cok terlemisti ve terle atmis sanirim
Doğumdan sonra 4 kahve çok değilmi kafein var sonuçta içinde ve süte geçiyor çocuk uyuyamaz gibi geldi bir tane belki ama fazlası zararlı gibi geldi bana bu arada neskafe türk kahvesi fark edermi rahatlatmak açısından

ben de takıcam canım göbüşün düşük bel pantolonun içinde sarkmasını hiç sevmiyorum

Kızlar size bir sorum var biz hala isme karar veremiyoruz kızım ceylin diye tutturdu anlamı ve caizliğiyle ilgili nette karmaşık cevaplar var ben mina dedim eşim ve kv de pek beğenmedi eşim almira ve miray diyor bi ortak karar veremedik yani ben hepimizin seveceği bir isim olsun istiyorum ama henüz bulamadık siz nasıl ortak karar verdiniz ve bu isimlerle ilgli fikriniz nedir veya başka öneri verirseniz sevinirim

Dr u onermisti bende oyle yapicam sponal ve epiduralda cafin almazsan agri yapiyor cunku benim.drumda gecen konustugumda soylemisti hatta burda birisi kolada iyi demisti

Bence bu seçeneklerden Ceylin ve Miray en güzelleri :) Biz ilk başta Defne düşündük ama o kadar çok koyuldu ki son zamanlarda. Sonra Ada dedik 4-5 aydır hala aynı değişmedi Ada koyacağız inşallah Eşimle ikimizin kararı bu arada kimseye de sormadık. Sizde 1 prenses daha varmış ama, onun fikri de önemli tabii :)

Kizimin adi Miray anlami guzel telafuzuda guzel. Cok sakin akilli ve uyumlu bir cocuk. Etrafımda tanidigim miraylar oyle. Eger ismin bir etkisi varsa kesin ondandir diyorum. Esim bir kacbisimde emin olamayinca Miray olsun mu dedi olsun dedim icime sindi cunku duyunca. Oglumuzdada ben sordum yigit icin ne dusunuyorsun olsun dedi. Yani ne hissettirdigi onemli yoksa isim cok ama sen isinabiliyor musun ona bak.

Ortak karar mı
Çocuklara ismi empoze ettim
Sonra da isimli tulum siparişi verdim
Böylelikle ismi de koymuş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…