2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok cok sukur cankm esim sagolsun bi pazar gunumuz var onu da aramiz bozuk geçirdik
Ah canımmm hiççç takma bizim hormonlar zıplıyor onlar tavırlanıyor. Bizde bu aralar birbirimizi yer olduk hazırlıklar yetiştirememe kaygısı ve benimkinin rahatlığı deli etti

Ah canımmm hiççç takma bizim hormonlar zıplıyor onlar tavırlanıyor. Bizde bu aralar birbirimizi yer olduk hazırlıklar yetiştirememe kaygısı ve benimkinin rahatlığı deli etti
Oyy onu hic deme zaten benimkinin sulalesi rahat :) benim ailemde asiri sabirsiz ve is bitiricidir esimin rahatligini gorunce yürekleri tukeniyor:) :)

Aynı şeyi yazacaktım bende kızım doğacak halen isime karar veremedik eşim Gökçe düşünüyor ama ben emin değilim halen

Oyy onu hic deme zaten benimkinin sulalesi rahat :) benim ailemde asiri sabirsiz ve is bitiricidir esimin rahatligini gorunce yürekleri tukeniyor:) :)
Ben tez canlıyım hemen bitsin kafam rahat beklim diye uğraşıyorum benimkide daha çok var neyin stresini yapıyorsun diyo ben tabiki deliriyorumm rahatlık hormonundan bende istiyorummm

Ama baya sarkık gibi durmuyorsun canım iyi bence şu görüntü belli değil hiç bişey

Hormonlarımız da var canım. Onlar da bizden dolayı gergin. İki gün beni göreydin bugün düzeldik.
Zaten. Şu adamların evde olduğu günü atlatsak diye bakıyorum artık cumartesi pazara adamın her yaptığı batıyor gözüme yine bastı bu hormonlar ya bence iyiydim ben bi kaç aydır

Kızlar bizde isim konusunda araftayız daha doğrusu ben araftayım. Eşim hiç fikir vermedi bu zamana kadar ben İlker istiyorum ve esimin yeğeni de her yerde İlker diye seviyor çocuğu öyle alıştırdım çünkü eşim geçen gün İlker kim ya tanımıyorum dedi bende doğunca tanışırsın dedim sizce nasıl "İlker BAŞER" ? Soyadımzla uyumlu olsun istedim. Son dk bişey olmazsa ağırlığımı koydum gibi bakalim

Kasilmalarim 2 gündür sıklaştı kızlar ya bu aksam 2 saat boyunca 15 dkikada bi oldu yarın doktora yazıcam en son pers.nst de bişey yoktu ama 2 gündür başladı offf acaba kasilma onleyici ilaç falan verirmı?

Ben tez canlıyım hemen bitsin kafam rahat beklim diye uğraşıyorum benimkide daha çok var neyin stresini yapıyorsun diyo ben tabiki deliriyorumm rahatlık hormonundan bende istiyorummm
Ayni ya durumumuz bende ayni senin gibiyim esimde ayni senin esin gibi :) sabir törpüsü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…