2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kasilmalarim 2 gündür sıklaştı kızlar ya bu aksam 2 saat boyunca 15 dkikada bi oldu yarın doktora yazıcam en son pers.nst de bişey yoktu ama 2 gündür başladı offf acaba kasilma onleyici ilaç falan verirmı?
Canim bol su ic magnezyum kullaniyor musun onu da kullan kasiklarindan beline vuran agrin var mi

Amin canım sağol. Sende sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağına alırsın inşallah

Kasilmalarim 2 gündür sıklaştı kızlar ya bu aksam 2 saat boyunca 15 dkikada bi oldu yarın doktora yazıcam en son pers.nst de bişey yoktu ama 2 gündür başladı offf acaba kasilma onleyici ilaç falan verirmı?
Haftan normal canım vermeyebilir bence vermesinde benim en büyük korkum şimdi erken doğumu önlemek için o kadar ilaç kullandık dikkat ettik ya zor olursa Doğum diye endişeleniyorım normal akışında olsa her şey keşke bunlara gerek kalmasaydı

N11 den aldım canım. Yani ben herşeye dayanırım karnımın kalmasına dayanamam herhalde ömürlük depresyona falan girerim

Al.benden de o kadar canım .Hangi marka aldın bana mesajla varsa link atabilir misin ben de alıp hastane çantama koyayım doğumdan çıkar çıkmaz takmak istiyorum risk alamayacağım

Canım aslında çok mantıklı birşey söyledin ben 27. Haftadan beri adalat kullanıyorum bir haftadir günde tek e düşürmüştük açılma olunca 2 gündür hiç içmiyorum deli gibi kasilirim.falan sanıyordum arada oluyor doğum belkide oyuzden başlamıyor ilaç etkisiyle

Dr u onermisti bende oyle yapicam sponal ve epiduralda cafin almazsan agri yapiyor cunku benim.drumda gecen konustugumda soylemisti hatta burda birisi kolada iyi demisti
Benim doğumumda bişey demediler çok şükür büyük bir ağrıda yaşamadım ama bunda bir tanr içeyim nolur nolmaz cola içmem ama sonuçta süte geçiyor daha çok minik bebiş içindeki sodyumbenzoat hücre yapısını bozan bir madde
Ada da güzel ama çok yakınız da var düşünmedik o yüzden defne çok haklısın kızımın yaş grubunda her sınıfta 1 veya 2 tane var

Maşallah kızına yani miray inan dün çıktı ben okuyordum isimleri oda olabilir dedi ama daha kızıma sormadık o ceylinde başından beri ısrarcı

Ortak karar mı
Çocuklara ismi empoze ettim
Sonra da isimli tulum siparişi verdim
Böylelikle ismi de koymuş oldum
Evet benim baştan bir kararım olup kızıma empoze etsem iyiymiş ama geç kaldım artık sen ne koydun
Aynı şeyi yazacaktım bende kızım doğacak halen isime karar veremedik eşim Gökçe düşünüyor ama ben emin değilim halen
Gökçede güzel var tanıdığımız ama kesin karar işi zor

Zaten. Şu adamların evde olduğu günü atlatsak diye bakıyorum artık cumartesi pazara adamın her yaptığı batıyor gözüme yine bastı bu hormonlar ya bence iyiydim ben bi kaç aydır
Benim eşimde keske imkan olsaydıda ben kalsaydım diyor yani çokta zor değil biz abartıyoruz diye düşünüyor ve kızımın yükü bir aydır onda fazla oldu herşeye teşekkür bekliyor ben yaparken teşekkür bekliyormuydum diye sinir oluyoum bende

Çok moralim bozuk şekerim diyetle bile kontrolden çıktı insülin başladılar bugün
Canım bende insülin kullanıyorum yaklaşık 20 gündür ve gerçekten yararını gördüm dengeledi şekerimi sana ve bebeğe bir zararı yok hatta faydası bile var dedi endokrin doktoru. Hic sıkma canını benimde ilk verdiklerinde çok canım sıkılmıştı ama yararını gördükçe mutu bile oldum iyi ki başlamısm dedim

bence vermez canım haftan iyi bide bebeğinin gelişimi önde çıkıyodu zamanı gelmiştir belki artık hayırlısıyla alırsın kucağına gerçekten doğum sancıların başladıysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…