2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gazelim canim haberini @Sabirsiz61 den aldim. Cok sevindim senin adina cok duygulandim. Nasilsin bebis nasil? Kac kilo dogdu? Kuvöz e falan gerek kalmadi degil mi? Allah anali babali büyütsün darisi basimiza insallah
Canım çok teşekkür ederim Bebiş 2800 doğdu küveze gerek kalmadı çok şükür hayırlısıyla darısı sizlerin başına inşllah
gazelim_24 canım gözünüz aydın Allah bağışlasın evladınızı :) tez zamanda toparlarsınız inşallah analı babalı büyüsün kuzucuk
Allah razı olsun darısı hayırlısıyla sizlerin başına inşallah
gazelim_24 gözünüz aydın canım,Allahım tez zamanda toparlamana yardımcı olsun,sen sıranı savdın Allah biZede yardımcı olsun inşallah
Sağol canım benim çok iyim çok şükür inşllah sizlerde rahat geçer
Canın olurmu bırakırmıyım sizi bebiş yanında olduğu için sütünde çoğalsın diye 20 dakikada bir emziriyorum çokta gaz oluyor gece 2 den belli uyanıktı şimdi uyudu hemen buraya baktım her an ağalayabilir :))

ilkinin adı ne canım senin zevkini merak ettim

ay ne güzel ya bütün gece koyun koyuna mıydınız
ben de elimde gaviskon şişesi onu yudumluyodum uyanıp uyanıp

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

canım senin doktorun bebek kaç kilo olursa normal doğum deneriz demişti

Arkadaşlar merhaba, farkli bir konuda sizden fikir almak istiyorum. Kızımıza Zeynep ismini verdik aslında çok düşündük her acidan ve anneler babalar hala dayı vs derken hepimizin en çok içine sinen oldu, özellikle manası noktasında. Erkek ismi noktasında tavsiyelerinize açığım. Aslında Eymen Berat hoşuma gidiyor ama eşim e moda isim gibi geliyor. Mesela su son yıllarda bir anda popüler olan Alya, Lina, Aras Aral Arya vs gibi, aslında eski klasik ama.

Gazelim canim haberini @Sabirsiz61 den aldim. Cok sevindim senin adina cok duygulandim. Nasilsin bebis nasil? Kac kilo dogdu? Kuvöz e falan gerek kalmadi degil mi? Allah anali babali büyütsün darisi basimiza insallah
Canım çok teşekkür ederim Bebiş 2800 doğdu küveze gerek kalmadı çok şükür hayırlısıyla darısı sizlerin başına inşllah
gazelim_24 canım gözünüz aydın Allah bağışlasın evladınızı :) tez zamanda toparlarsınız inşallah analı babalı büyüsün kuzucuk
Allah razı olsun darısı hayırlısıyla sizlerin başına inşallah
gazelim_24 gözünüz aydın canım,Allahım tez zamanda toparlamana yardımcı olsun,sen sıranı savdın Allah biZede yardımcı olsun inşallah
Sağol canım benim çok iyim çok şükür inşllah sizlerde rahat geçer
Canın olurmu bırakırmıyım sizi bebiş yanında olduğu için sütünde çoğalsın diye 20 dakikada bir emziriyorum çokta gaz oluyor gece 2 den belli uyanıktı şimdi uyudu hemen buraya baktım her an ağalayabilir :))

Kızlar kusuruma bakmayın fırsat bulsam hemen uzun uzantıya yazıcam özledim bile sizleri ama bu yeğeniniz çok kuduruk hiç durmuyor ben iyim çok iyim zaten genel olarakta ağrı eşiğim yüksektir hastanece doğum bölümü şokta dünden bellidir hareketli olmama zaten böyle olmasam da bu bebeğe kim bakacaktı annem geldi ama hiç bakamıyor oda sağolsun :) Son olarak spinal sezaryanı normal olamıyorsa kesinlikle tavsiye ederim ama ben kahveyide çok sevdiğim için çok fazla içtim onunda faydası olmuştur Talha kuduruğu şuanda kucağımda geztiriyorum öyle yazıyorum yatağa indirince bütün kat ayakta ağlıyor

kız dur bari taburcu olunca tak

Annem 3 doğumunda da doğumdan çıkar çıkmaz takmış gerçekten göbeği kalmamış ben de anasının kızı olarak hemen takmayı düşünüyorum açıkçası tabi zorunlu sezeryan falan olursam en az 10 gün takamam ama inşaallah normal doğum olursa kendimi biraz zorlayacagim :)

Nesrinay86 Canım teşekkürler ben de bu korseyi görmüştüm emin olamamistim ben de bundan alayım o zaman :)

Canım senin yazdıklarını okudukça içim kıpır kıpır oldu :) Rabbim bahtini açık eylesin hayırlı evlat olsun inşaallah. Bizim yerimize de bol bol kokla Talha'yı

Gunaydin annisler tecrubeli annelere bir sorum var
Biz antalyadayız malum hava fena sicak klimasiz oturulmuyor normalde surekli klima acik 27 derece oda kapisi da acik duruyor ne cok sicak ne cok soguk bu idealdir diye düşünüyorum ama dogru mu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…