2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım Allah razı olsun

İnşallah canım Allah razı olsun teşekkürler

Hayirli olsun canim insallah bebegini kucagina alarak cikarsin en yakin zamanda hastaneden dualarimiz sizinle

Hayırlı olsun , Allah ikinize de sağlık versin , mutlu sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah

Günaydın güzel anneler; )
Bizim bugün haftalik kontrolümüz var. Bakalım su seviyemiz artmış mi azalmış mi onu göreceğiz. 35. Hafta bizim için sınırdı. Bakalım minnoş ne alemde.
Yalnız üniversite hastanesindeki nst cihazı çok orjinal :) beboş hareket ettiğinde elime verilen butona basmam lazım ama ben ne zaman nstye girsem hiç hareket hissedemiyorum :) Geriliyorum galiba o butonu elime verdiklerinde :)

31+3 deyim canım. Tansiyonum yüksek değilde biraz düşük cıkıyor evde mümkün olduğunca uzatıyorum ayaklarımı

Gunaydin canim hadi guzel haberlerle gel insallah :)

Arkadaslar dogumu yapan doktorunuza hediye almayi dúsúnûyormusunuz alacaksaniz ne alacaksiniz ben bir túrlu bulamadim ne alacagimi
yok canım ben almayı düşünmüyorum zaten doğumum bayram tatiline denk geliyo neyin ne olucağı belli değil doktorum izinde olucak odası da orkideden hediyelik eşyadan geçilmiyo

bide onun için bi manevi değeri olucağını düşünmediğim için gerek duymuyorum açıkçası ama sen özeniyosan maddi durumuna göre orkide ya da terraryum alabilirsin

bence iyi gayet canım benimki de 32 de ya 2040 ya 2060 tı şuan net hatırlayamadım ama doktor önde gidiyo demedi zaten çocuğum da kilolu olmıcak genetik olarak o çok belli

günaydın kızlar sabah bi uyanıyorum yeni bi bebeğimiz doğuyo

Laedrii canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün doğumun güzel geçmiş hocalar girmiş operasyona özene bezene doğurtmuşlar yavrunu çok sevindim ikinizin de iyi olmasına inşallah bi an önce evinize dönüp ablanızla kavuşursunuz
bulasiksuyu canım kontrolden çıkınca yaz hemen merak ediyoruz senin beboşu

Günaydın canım benim 1800 gr dı

Hayırlısı olsun Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütsün :)

Bende de oluyor canım arada ama ter mi su mu çözemedim hala akıntının dışında oluyor bide

Bende de oluyor hemde bayadır cok az da degıl benımkı doktora sordum suyun normal desı ama benım ıcımde hala bı kusku var. Doktor sana ne diyecek bakalım merak ettım
Cuma günü gittim suyun normal akıntıdır onun olmasıda normal dedi,üç kilo olmuşuz, ayaklarım çok şişmeye başladı idrar tahlili istedi onuda vermden çıktım hastaneden resmen unuttuk eşimde bende tekrar tahlil için gidicem.kan hapı kullanıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…