2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah kuzuya Benimki beni niye strese soktu o zaman ya, kilo alım hızı böyle giderse normal doğsum riskini alamayız falan dedi Neyse bekleyelim bakalım..
bu ağızları yapıp sezeryana gereksiz yönlendiren doktorlar oluyo canım senin bebeğinin durumu şuanki verilere göre normal doğuma risk getiricek şekilde değil bunu tıp okumayan normal vatandaşlar 3-5 kişi karşılaştırma yapıp anladık sonuçta

niye çocuk kandırır gibi insanı yanlış yönlendirmeye çalışıyolar anlamıyorum

Zaten onu bildiğim için 10 saniye bakıp hemen kapattım korktum bende canım :) ama denemesem de içim rahat etmeyecekti aklım kalacaktı iyi mi kötü mü diye
Bişey dicem çok güleceksiniz ben de denemeden duramam dedim ve pompayı eşimin memesinde denedim zorla Daha bir de soruyorum nasıl iyi çekiyor mu diye adam tam şöyle:

Off bilmiyroum aslında çok da memnunum genel olarak doktorumdan. Ama başka bir sağlıksal sorun olmadığı sürece normal istediğimi ısrarla söyledim zaten. Bebeğim de baş aşağı dönmüş daha ne isterim. Bakalım zaman ne gösterecek

Bana doktorum gun ıcınde 3 kereden fazla camasır degıstırırsen sorun olur dedı

insan artık her denende önce bi art niyet aramak zorunda kalıyo temkinli davranmakta fayda var canım inşallah önümüze hoşumuza gitmeyen engeller çıkmaz şu doğum süreci gönlümüze göre tamamlanır sağlıklı şekilde

Maşallah sana canım benimkide sezeryan olacak inşallah hepimiz çabucak atlatırız.

Evet canım maalesef keşke başka hesaplar dönmese şu doğum işinde de biz de böyle diken üstünde olmak zorunda olmasak. Hayırlısı olsun hepimiz için

Bugün idrarı verdim ve protein kaçağı varmış doktorum 24 saatlik idrar tahlili verdi tansuytanda takip edicez gebelik zehirlenmesine neden oluyormus insllinş bir şey cikmaz

Insaallah bir şey çıkmaz canım

Bugün idrarı verdim ve protein kaçağı varmış doktorum 24 saatlik idrar tahlili verdi tansuytanda takip edicez gebelik zehirlenmesine neden oluyormus insllinş bir şey cikmaz
Canım bu konuda bilgim yok ama takipte olursan inşallah sıkıntı çıkmaz. Allahtan farketmişsiniz

Bende de kaç haftadır çıkıyor tansiyonunu sürekli kontrol ettir yüksek tansiyonla birleşince tehlikeli oluyor

Kızlar karnınızdan çıt çıt diye sesler geldiği oluyor mu? Sanki parmak çıtlatır gibi. Biraz korkunç ya benim kız içerde ne yapıyo olabilir
Bide bu sesi bende duyuyorum :)))) nette baya arastirdim doktoruna soranlar net bi cevap alamamis o yuzden cok durmadım uzerinde ama merak etmiyo degilim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…