2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Moralini bozmak gibi olmasın canım ama benimki baş aşagı kimi zaman aşagıda kimi zaman yukarıda hissediyorum hıçkırığı şiddetliyse yukarıdan belli oluyor
Slm Yeni geldim ebemden.dedigin gibi siddetli hickirmistir cunku oglum kanala yerlesmis.5 gun daha dayanip 37 yi gorursek ondan sonra gelisim tamamlanmis oluyormus ve hic korkmadan dogurabilirmisim zaman daraliyor yani anlayacaginiz.

Gerçekten heyecanlı bir Doğum olmuş kuzum, sonu da güzel olmuş maşallah.
Tüm dediklerini yaptın kız ,yolda doğurucam dedin doğurdun ,kocam yanımda olsun dedin o da oldu
Tüm yaşamın boyunca böyle olur inşallah
Güzel oğlunu kokla bizim için

Sağol canım benim Allah hepimizin gönlüne göre versin inşllah

yok canım aşk olsun siz iyi olun da biz merak etsek de bişey olmaz hakkımızda hayırlısı olsun artık döner ya da dönmez bi şekilde doğurcaz

Benimde başı sol alt kasık üstünde demişti dr şuan hıckırıyor ve sol alt kasıkta hissediyorum geneldede orda oluyor sadece otururken bazen yukarıda hissediyorum hıçkırığı
Benim sipamin basida hep sol.alt kasık ústúnde oyúzdende bayadir sol tarafima uzun súreli yatamiyorum

Canim ben kisa mesafe bile arabaya binsem etkileniyorum.yarim saat cikmaya calisiyorum arabadan degilki seninki gibi uzun yol.cok sukur atlattiniz kavustunuz evinize sagsaglim.

Kızlar sıcak beni mahvetti bayılcam nerdeyse benim ev güney cephesinde üç taraftan da güneş alıyor kavruldum evin içinde nefes alamaz oldum ya beynim uyustu resmen

Ben de şeker çıkmadı diye çok dikkat etmedim artık daha dikkatli besleneceğim. Dün verdiğim tokluk glukoz da 121 çıkmış, sınırı geçmemiş ama 2 ay önce 78'di yükselmiş yani.

Günaydın canım benim 1800 gr dı
bence iyi gayet canım benimki de 32 de ya 2040 ya 2060 tı şuan net hatırlayamadım ama doktor önde gidiyo demedi zaten çocuğum da kilolu olmıcak genetik olarak o çok belli
31+2 de 2000gr di benim oglan.

Teşekkür ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…