2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Beni gelecek haftaya çağırdı seni neden 3 hafta sonraya çağırdıki direk doğumamı sokacak ne yapacak

maşallah canım kocaman olmuş daha döner belki diye konuşmamıştır benim kız da geç dönmüştü hakkımızda hayırlısı olsun

Amin inşallah canim sende durumlar nasıl bebiş nasil
Kizlaaar yeni bakabildim yazdıklarıniza doktordan cikinca avmye gittik oglum yanimda oldugu icin ona bakmaktan telefona bakamadim ONTK canim donme sansi hala oldugu icin 36 dan sonra konuscak bence sezaryen ihtimalini o yuzden bir sey demedi 3 hafta sonrasina çağırdı senin doktorun biraz erken karar veriyor sanki ya da adamin da bi bildigi var onu da bilemem :)

Bence de. Hayır kaza kaza dışarı çıkacak en sonunda, dışarda ne varsa sanki hava da çok sıcak Az sabretsin ben onu mis gibi sonbahara doğurcam zaten

Bende pit ve cit arasinda arada duyuyorum sanki kemik kutletnesi gibi ama birde ona kafayı takip iyice delirmek istemediğin icin düşünmedim:)

Kizlar ben acile gisoyorum karın agrim ve sertlesmem dua edin neolur 8 den beri gecmiyo doktoru aradim gecmezse acile git dedi kafayi yiyecem sonunda
Geçmiş olsun canım haber ver mutlaka. İnşallah geçicidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…