2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım benim o polis video çektim ama buraya atılmıyor bayağı eğlenceliydi o tarafı henüz su sancı falan yoktu çünkü
Haha ay süperrr iyi etmişsin canım talha oğluşa çok güzel bir anı olacak vayy anne sen neymişsin dicek dediğini yaptın atraksiyon adrenalin heycan ne ararsan var :)

doktora gitmedin dimi daha ONTK yazdı mı bişey
Gittim geldim canım oğlum gayet iyi ama dönmemiş sezeryan olacağım. Gelecek haftaya tekrardan çağırdı nst ye gireceğim ve doğum günü netleşecek. Hayırlısı bakalım sağol sorduğun için merakta bıraktım kusura bakma

Hayırlısıyla darısı başına canım sağlıkla az atraksiyonla :)

Kızlar acil cevap. Suyumuzun geldiğini nasıl anlarız? İç camasirimi 3 kere değiştirdim bugün ve hep ıslandı camasrlarımn ön tarafları. Mantarda var bende kaşınıyorum zaten ama ıslaklık çok rahatsız ediyor suyum gelmiyordur demi ?

Cnm benimde aynı oluyodu avuç içi kadar ıslanıp sonra akıntım geliyodu çamaşırımın resmini çektim doktoruma gösterdim normal dedi. Şuanda o ıslaklık yok ama 30. Haftaya girdiğimde olmuştu

Cnm benimde aynı oluyodu avuç içi kadar ıslanıp sonra akıntım geliyodu çamaşırımın resmini çektim doktoruma gösterdim normal dedi. Şuanda o ıslaklık yok ama 30. Haftaya girdiğimde olmuştu
Akıntıyla birlikte gelmesi normal o zaman öyle mı canım. İyi bari ya bugün çok fazla oldu endişelendim

Moralini bozmak gibi olmasın canım ama benimki baş aşagı kimi zaman aşagıda kimi zaman yukarıda hissediyorum hıçkırığı şiddetliyse yukarıdan belli oluyor
Benimde başı sol alt kasık üstünde demişti dr şuan hıckırıyor ve sol alt kasıkta hissediyorum geneldede orda oluyor sadece otururken bazen yukarıda hissediyorum hıçkırığı

Valla baya baya sancım var bugün. Ebe eve geldi kontrol etti. Kalktığımda vajinaya bsğlı teli çekiyor biri içeriden sanki öyle sızlıyor ki

Kızlar ayıptır soylmesi sarimsakli yoğurt yedm 2 saattie uyuyorum yeni uyandm. Sarhos gibi ettti bni kalkmak istiyorum kalkamiyorum... Su gibi olmuşum bide koltukds uyuya kalmisim

Üzülme canım,bak ben de damarlarım çok ince dayanıksız olduğu için normal doğum yapamıyorum. Artı miyom da var. Bebişlerimizin canı sağolsun. Sağlıkla kucağımıza alalım da ister ağzımdan çıksın ne yapayım

Sağlık olsun canım. Kilosu ne kadar paşanın?

Tecrübelerine dayanarak öyle söyledi ama son güne kadar bekleyecek yinede galiba canım normal olmazsa ameliyathane falan hersey planlı olmuş olacak.

Anladım canım inşaallah sürpriz yapıp döner yavru :)

Ay kzlar kusura bakmayın vaktim yok bugun bugun geri dönüp bakamadm. Hastaneye gidenlwe iyo sonuclar almışlardır ins. Bnde yarin gidicem bakalim bizi nleer bkliyor.... Sahsen bnm icim dogum sekli hic onemli degil. Ssag salim kucagimaa aldiktan snra.

Ne güzel çalışıyor sizin sağlık ocağı , benimki varlığımdan bihaber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…