2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gerçekten mi :) şuan okadar boş geliyorki gözüme, herkes de bir dünya eşya aldın diyip duruyordu, açıp gösteriyorum şimdi :) şifonyerimiz de var o komple boş, kendime kullanmayı düşünüyorum:) çünkü beşiğimizinde 3 çekmecesi var.

Kizlar benim sıpa yeni bi hareket ogrendi sanirim karnimin alt tarafi nasilda titredi acaba nasil bi hareket

Anladim canim dinlen o halde saglik oldun yapicak birsey yok az daha sabir..sobra kosup ziplayacagiz ins.

Sagolasın canım cevabın ıcın benımde 34+5 dun kontrolde doktor bası kanala gırmıs 37 yı bıtırse barı dedı oyuzden sordum . Bende endıselıyım erken gelır dıye.
Canım ben de 35+0dayım ama aşağı bölgemde acı ve sızlama var başı aşağı döneli 2 hafta oldu zaten ama acaba kanala mı girdi diyorum sende durum ne yani baskı hissi ve acı oluyor mu vajinal bölgende? Böyle yürürken bile oluyo bazen sızlama ağrı acı gibi

Bu benim sipanin basi assagida ama biraz ònce nasil hareket etti bilmiyorum ama alt tarafimi tuttum resmen cikacak sandim cok acidi simdi niye oldu bu aci bebeginin basi assagida olan arkadaslar yardimci olabilirlermi
Bana da oluyor aynısı son 2-3 gündür çok sık olmaya başladı canım yanıyor o an kıpırdayamıyorum oturunca ya da çömelince geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…