2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bende ecoprin kullaniyorum kan sulandirmaai icin banada bu gùn biraktiracak 35 haftadan sonra dogumun gerceklesen sogumlar olsugu icin tedbir amacli biraktiriyorlarmis senin dedigini ben dedim doktora artik birsey olmaz dedi
İnşallah canım yaa,öyle korkuyorum ki anlatamam.Sende de mi kan pıhtılaşma sorunu var?

Günaydın kızlar nasılsınız? Doğumlar çoğaldı vede gurubumuzun problemsiz anneleri teker teker doğurmaya başlayınca benide bi stres sardı. Kp gene geldi ev boyanmıştı dün yeni mobilyalar ve oğlumun odası geldi hızla hazırlıkları bitirmeye uğraşıyorum evim yeni taşınmış gibi oldu çok yoruluyorum giremiyorum haberiniz olsun. Doğum yapmış herkese Allah evlatlarını onlara bağışlasın analı babalı büyütsün gözleri aydın. Nesrinay86 canım ilk 10 dan sonra sıra senin üzülme hislerime dayanarak söylüyorum gazelim demiştim doğurdu :) az kaldı heyecan dorukta kuzucuklarımıza kavuşacağız

Kolay gelain canim sevindim kuzunun odasi ve esyalarinin gelmesini biran 9nce bitir islerini kuzunu beklemek kalsin benimde yarin gelecek besik bende kiyafetleri falan yikayacam cantalari hazirlarim beklemeye baslarim

Allah mutlulukla giydirmeyi nasip etsin kuzum darısı benim başıma. Bende inanamıyorum inşallah 1 aya kalmadan kucağımıza alacağız mis kokulularımızı. Çok güzel duygularmış Allah olmayan herkese nasip eder inşallah.

Kolay gelain canim sevindim kuzunun odasi ve esyalarinin gelmesini biran 9nce bitir islerini kuzunu beklemek kalsin benimde yarin gelecek besik bende kiyafetleri falan yikayacam cantalari hazirlarim beklemeye baslarim
Valla benim hazırlıklar son ana kadar sürecek tam bitecek koştur koştur doğuma gidecekmişim gibi :) herseyi son ana bırakmanın güzel tarafı zaman çok çabuk geçiyo kötü tarafı ise çok stresli yorucu olması ama çok az kaldı yorgunluk stres kendini mutluluga bırakacak Yıkadıgın zaman at cimcimenin kıyafetlerini

Aman boşver hiç dinleme bile kocana at topu muhattap olma gereksiz şeyler sinir bozmak için bunlar boşver oğluşuna bak sen hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.

Tamam canim becerebilirsem atarim cimcimemin cicilerinisende at

Mesela dún gece 2 30da yattim ve ne uyuduysam ben normaldede gúndúzleri hic uyuyamam canim gyndúz uyudugum zaman migrenim tutuyo artik gece kac saat uyuyabilirsem gyndùzde onunla idare ediyorum ama bazi gúnlerde gece cok gyzel uyuyorum buaralar gece tuvalete cok cikiyorum birde bizim kontrolumuz var teyzesi benim sipada hic uyumadi gece
Tamam atarım canım. Kız sen gece uyuyamıyorsun gündüz hep burdasın ne ara uyuyorsun yada hiç uyuyamıyormusun

Ayaga kalkıp yururken bıle agrı oluyor canım ama vajına bolgemde cok sık olmuyor agrı. Otururken bıle rahat olamıyorum en rahat yatarken oluyorum

Senin cimcime çok fenaaa :) bakalım ne pozlar verecek. Saat kaçta kontrolün?

Kizlar saclarinda veya oluo sacini boyatan varmi ben organik boya ariyorum ama karar veremedim
Ben hiç boya kullanmıyorum çok şükür beyazlarda yok kendi doğal saçımdan ve renginden çok sanslıyım o konuda. Az bişi kaldı canım genede yapma istersen bilemedimki

bence gidip annenin yanında doğur canım eş bebek bakımından anlamaz ne yardımı dokunucak sana 40 ın çıkınca dönersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…