2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim migroslarda malt icecegi var
E bebekteki cok şekerli yani ben icemedim yarin iade edicez
Bestlak sut damlasi eczenden
Bol bol su

@Coolpeople sıkma canını biraz toparlayacak kuzu ve kavuşacaksınız onu düşün stress olumsuz etkiler sütünüde sakin kalmalısın. Ben humana diye bir çay içmiştim bebek mağazalarında satılıyordu emziren anneler için diye ama şuan varmı ne var tam bilmiyorum. Tez zamanda iyileşmeniz dileğiyle

Canim migroslarda malt icecegi var
E bebekteki cok şekerli yani ben icemedim yarin iade edicez
Bestlak sut damlasi eczenden
Bol bol su
@Coolpeople Canim bunu temmuz annelerinden buldum insallah isine yarar..birde tahin helvasi ,dereotu,kuru kayisi,kuru dut,kuru uzum..bunlari duydum bir arkadstan da..
Bebisine saglik sanada bol sutlu gunler olsun insallah.bize durumlarinizi bildir emi

Eklentiler

• Screenshot_20180704-154603.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 50
Canım bunu bir dene

Eklentiler

• Screenshot_20180704-154603.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 52
Saglik.sorunu yoksa kuvezde olmasinii dert etmeyon bence 18 gun kaldik ciktik
Kendi yaklinlarim.bile.bilerekmtuttular devketten parasini almakmicin diyorlar siz dusunun bide ben.lohusayimm manyak.olmam lazım dusunen yok

Benim doktorum baş asagı dönmüş dedi. Ardından baskı agırlık bazen acı hissedersin dedi. Normal bir hal yani sıkma kendini

Şu an için en ideali yürüyüş. Dün doğum koçu ile görüştüm. Her gün düzenli yürüyüş yapman yeterli, Kegel egzersizleri, nefes egzersizleri ve bazı hareketleri 37den sonra yapacağız dedi. Belki hareketlerle rahmi kasıp erken doğumu tetiklemek istemedikleri için 37 ve sonrasına bırakıyorlardır.

Canim kasilmada bebek hareket etmez diye biliorum benimki öyle olunca hareket etmio 30 yada 40 saniye sonra hissediorum. Belki senin bebeğin bi yerlerini dayiyordur sertleşme ondan da olabilir kasilma olmayabilir
Benim kızlar kasılmalarda gayet hareket ediyorlar bu sanırım bebek ve anneye göre değişen bişey

Kizlar saclarinda veya oluo sacini boyatan varmi ben organik boya ariyorum ama karar veremedim

Saçımı boyatmayı çok istiyorum ama organik de olsa güvenemiyorum. Kardeşimin boya alerjisi var. Kuaför ısrarla antialerjik ve organik bir boyanın zararı olmaz dedi. Sadece bir damla koluna sürmüştük zararı olur mu diye, hastanede aldık soluğu
Ondan organik de olsa güvenim kalmadı benim. İlk doktorum iyi bir proftu, o da ısrarla boyatma, dayan dedi. Az kaldı diye diye sabrediyorum.

Cevap icin tesekkurler. Dogumda dogum kocu mu kullanacaksiniz? Ben burada dogum oncesi kursu bulamadigim icin nefes egzersizleri vb bilmiyorum ama yoga'dan bildigim 2 nefes turu var. Genelde kaslarimi gevsetmek ve rahatlatmak istedigimde hemen ise yariyor. Onlar uygundur umarim.

Onur_hira_ela canım nerelerdesin iki haftadır bizi mahrum bıraktın? İnsaallah her şey yolundadır?
Canım burdayım netim olmadığı için pek giremiyorum, biz iyiyiz çok şükür.Ayrica bizi merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim ❤

Kızlar dün doktordaydim.Doktorum doğumun normal olacağını ve kan sulandırıcı iğneyi 37.haftada bıraktıracagini söyledi.Ben bırakmak istemiyorum bebeğime bir şey olur diye çok korkuyorum.Ya dogumum 40 haftayı bulursa o zamana kadar bebiş dayanamaz ki napcam ben

Canim bende ecoprin kullaniyorum kan sulandirmaai icin banada bu gùn biraktiracak 35 haftadan sonra dogumun gerceklesen sogumlar olsugu icin tedbir amacli biraktiriyorlarmis senin dedigini ben dedim doktora artik birsey olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…