2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben odayı takım aldım 3 kapılı dolabı her rafa ayrı şeyler askılıklara ayrı şeyler koydum hangi birinin üstünü kapatacağımı şaşırdım şimdi hepsini tekrar bi tarafa toplayayım olmazsa doğuma kadar kalsın öyle ayaklanınca tekrar dizerim artık napayım. Hamgi kafayla okadar büyük dolap aldım bende bilmiyorum.

Valla bilmiyom canim bende zaten pimpirikliyim herseyi takiyom kafaya bugynde kizce devamli gòbûsùn etrafinda sertlik yapiyo takmayacam diyorum olmuyo yarin sabah kontrolúmúz var bakalim bu kafama takilanlari soracam

Canım benim bebeğim dönmemiş makat geliş duruyo, aynı çıktı çıkacak hissini bende yaşıyorum doktora sordum ayaklarıyla baskı yapıyo dedi, ittiriyolar kendilerini gerilirken falan dedi. Korkma yani artık ağır oldukları için öyle hissediyoruz.

Ay benim doktorcugumda diye adama gecen bu broksinhic (insallah dogru yazmisimdir) kasilmalarini nasil anlayacam dedim adam nasil gúldu internetten onadami baktin diye ne sorsam normal diyo mesela kasilmalari sayma sadece sertliklerin yaninda cok agrin beline ve kasıklarina vuran birde kanama yada su gelirse telaslan dedi bu gidisle evde dogurul kucagimda hastaneye gidecem heralde hersey normal diye diye

Benim gobegimin genelde saginda yada solunda oluyo sertlik saniyelik bisey agri olmuyo kasilma òylemi oluyo anlamiyorum bende cahil kaldim bu konuda
Arkadaşlar kasılma sonucu meydana gelen yükseklik hareket edermi? Birde kasılma mide hizasında yani göbek üstünde solda yada sağda olurmu?

Arkadaşlar kasılma sonucu meydana gelen yükseklik hareket edermi? Birde kasılma mide hizasında yani göbek üstünde solda yada sağda olurmu?
Kasilma olurken bebek hareket etmez canım sağda solda olabilir yukseklik sertlik yaklasik 30 saniye kadar sürebilir agri verebilir gaz sıkışmasi gibi sonra sertlik yumuşar.

Bende ayağa kalktigim an karnim semsert oluyor bugün özellikle çok hayırlısı olsun

Benim
o dolap kızımın eşyalarıyla dolu :) iki komidin de öyle. Bir de şifonyer almıştım işte hepsi takımdı. Şimdi şifonyeri bebişe dolduruyorum. İyi yapmışsın büyük almakla. Çocuklar büyüdükçe çok işine yarayacak

Bu benim sipanin basi assagida ama biraz ònce nasil hareket etti bilmiyorum ama alt tarafimi tuttum resmen cikacak sandim cok acidi simdi niye oldu bu aci bebeginin basi assagida olan arkadaslar yardimci olabilirlermi
benim prensesin dünkü resmi benimde dönmüş aynı senin gibi oluyor, hatta adet sancısı gibi oluyor, doktor dedi ki eli başında başı da aşağıda olduğundan kolunu hareket edip gerince ağrı olur, belki seninde öyle eli başındaysa hareket edince oluyordur

Eklentiler

• 20180704_170039.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 63
Senin ilk çocuğun sanırım :) dolap kapaklarını kapat yeter bence sorun olmaz. İlkinde ben öyle yapmıştım. Şimdi çekmece olduğu için örtme şansım var diye böyle yaptım.

B
Bende yarin g9recem bakalim kontrolde hayirlisi canim en azindan 37 kadar dayansa sipam

Sen kocaelinde nerde oturuyorsun canim

Gelir canim 1 hafta icinde geldi benimki paraniz yatti diye birde heray kullanmak zorunda degilsin ben 1 ayi kullanmadan 2 ayi yatirmislar gerci sútten baska birsey alamiyormussun
Bana sekreter dediki her ay parayi kullan diğer aya devir olmuyor dedi. Para boşuna gitmesin

Kasilma olurken bebek hareket etmez canım sağda solda olabilir yukseklik sertlik yaklasik 30 saniye kadar sürebilir agri verebilir gaz sıkışmasi gibi sonra sertlik yumuşar.

Canım hiçmi hareket etmez yoksa sadece kasılan taraftamı hareket etmez? Şöyle söyliyim benim sağ tarafım sertleşip kaskatı kesilip , gerilip , yamulup ,şişiyor ama aynı anda sol tarafımda bebek oynuyor.Kasılma anında bebek hiçbir yerde hareket etmezmi ?

Bana para mayisin 15 yatti canim bugún kartta 20 tl var saniyordum harcayim iptal olmasin dedim ama kartta 40 tl varmis yani ilk ayinki silinmemis sanirim
Bana sekreter dediki her ay parayi kullan diğer aya devir olmuyor dedi. Para boşuna gitmesin

Canim kontrole gtmis henuz okuyabildim..hersey yolunda ama yasaklar var kanala girdigi icin oyle mi? Ee bizlerin bebislerde kanala girse bilmesek bunu evde dolanip ev işi yapip duruyoruz kntrolde haftaya..senin baska risk var miydi?
Bilmem canım bende hep aşağıdaydı başı, şimdi iyice baskı yapmaya başladı. Ama gözle bakınca karnım yukarıda. Kanala girmiş demedi, sezeryan yerine baskı yapıyor dedi, ensesini dönmüş dedi. Herhalde kanala girmesin diye önlem amaçlı yat diyor sürekli

Herkese iyi akşamlar kızlar
Son durumumuz oğlum özel bir hastanede yenidoğan bakım ünitesinde ben Doğum yaptığım hastanede yarını bekliyorum taburcu olmak için ve bir de makineyle süt sağmaya çalışıyorum ama gelen 2,3 damla kabın dibine bile ulaşmıyor maalesef
Yarına biraz süt götürmek ümidiyle sizlerin de tavsiyelerini bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…