2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim tez zamanda hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin, iyi olur inşallah üzülme, doğum yaptığın hastanede çocuk yoğun bakım yokmu, neden başka hastaneye sevk yapıyorlar
Var fakat daha ben sancı çekerken dolu olduğunu söylediler. Giredebilir girmeyedebilir dediler maalesef girmesi gerekti 1 günlük ayrıldık kuzumla onun iyiliği için

Canim oglusun iyi olacak allahin izniyle sende moralini yúksek tutki oglusunla kavusunca oda iyi hissetsin
Var fakat daha ben sancı çekerken dolu olduğunu söylediler. Giredebilir girmeyedebilir dediler maalesef girmesi gerekti 1 günlük ayrıldık kuzumla onun iyiliği için

Canim oglusun iyi olacak allahin izniyle sende moralini yúksek tutki oglusunla kavusunca oda iyi hissetsin
Şu an tek çabam ona ilk sütümü verebilmek uğruna.. Sağlığı önce rabbime sonra doktorlara emanet canım şüphesiz teslimiz fakat annelik görevi bana ait ve layıkıyla yapmak istiyorum hepiniz gibi :)

Benim gobegimin genelde saginda yada solunda oluyo sertlik saniyelik bisey agri olmuyo kasilma òylemi oluyo anlamiyorum bende cahil kaldim bu konuda
Canım önceki mesajına alıntı yapmayı unuttum. İshalmi var sende? Coca cola+aspirin kaç gün geçmeyen ishalimi sıfırladı benim iki kere

Şu an tek çabam ona ilk sütümü verebilmek uğruna.. Sağlığı önce rabbime sonra doktorlara emanet canım şüphesiz teslimiz fakat annelik görevi bana ait ve layıkıyla yapmak istiyorum hepiniz gibi :)
Tabiki canim sadece sitres yapmaki sútun gelsin oglusunda anneainin ilk sútunu icsin

Canim kasilmada bebek hareket etmez diye biliorum benimki öyle olunca hareket etmio 30 yada 40 saniye sonra hissediorum. Belki senin bebeğin bi yerlerini dayiyordur sertleşme ondan da olabilir kasilma olmayabilir

Bana para mayisin 15 yatti canim bugún kartta 20 tl var saniyordum harcayim iptal olmasin dedim ama kartta 40 tl varmis yani ilk ayinki silinmemis sanirim
bn o ay kullanıyorum bana oyle denildigi icin

Canim suanda gecti birdaha olursa icerim tesekkur ederim yarin kontrol var uyku tutmaz simdi beni birde zaman yaklastikca iyice geriliyorum
Canım önceki mesajına alıntı yapmayı unuttum. İshalmi var sende? Coca cola+aspirin kaç gün geçmeyen ishalimi sıfırladı benim iki kere

Merhabalar,

Dusuk risk gebelik yasayip normal dogum hedefleyenler, doguma hazirlik olmasi acisindan neler yapiyorsunuz? Ben ara verdigim yuruyuslere tekrar basladim. Hergun 10000+ adim (bazen 12bin bazen 15bin) olacak sekilde yuruyorum. Yuruyuse basladigimin ilk gunu hamliktan biraz kasik agrisi olmustu ama ikinci gune gecti. Onun disinda aklima gelirse aksamlari comelme, yerde oturup bagdas kurma, bir yere dayanaip sallanma gibi hareketler yapiyorum ama ise yariyor mu bilmiyorum. Haftaya dogum iznine ayrilicam sonunda, baska neler yapabilirim diye dusunuyorum.

B
Bu hareketler icin daha erken degilmi genelde 37 haftadan sonra yapiyorlar diye biliyorum

B

Bu hareketler icin daha erken degilmi genelde 37 haftadan sonra yapiyorlar diye biliyorum

Dusuk risk gebelikler icin degil, hatta dogumda iyi bir kondisyon olmasi icin bastan beri yapmak gerekiyor. Aslinda kontrollerde beni daha aktif olmam icin tesvik ediyorlar surekli, calistigim icin pek zaman kalmiyor ben de sucluluk hissediyorum. 8-14. haftalar arasinda hamilelik yogasina gitmistim, sinifta henuz karni cikmayan tek ben vardim, herkes son aylarindaydi (hatta kursu veren hoca doguma girdigi icin kurs bitti :) ). Kurs olunca hocanin yonlendirmesiyle 1.5 saat geciveriyor herseyi yapiyorsunuz ama kendi basima cabuk sikiliyorum gunde en fazla 10-15 dakika yapiyorum. Artik izne cikinca daha aktif olmak icin youtube kanallarini filan takip edeyim bari.

Canim biri sana su icecekten hazirlayip getiremez mi icsen insallah faydasini gorursun hem bagirsak sorununda olmaz temmuz anneleri grubunda gördüm bunu ben

Eklentiler

• 8323B83D-1DA6-466B-A015-5057FF21CEB4.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 92
En kisa zamanda kavusun ins.Sagma aletini duzgun koymakta onemli .duzgun kavramazsa iyi cekmez.Bana helva cok sut yapiyordu.duyduklarim da petibor biskuvi, bol yesillik, hurma,bulgur pilavi, su,uyku da uyku.

Uzme kendini sütünü etkileme. Gecede iki saatte bir sagim yap bes on dk goguslerini uyar cok uzun sure yapmaki daha bebek emmeden yara olmasin goguslerin. Sut hormonu gece daha cok salgilanir. Bol bol su ic. Suan zaten senden biberon dolduracak sut gelmez bir iki damla gelen az gelmesin gozune kolostrum cok kiymetli. Gun gectikce artacak. Birde dogum seklini yazdinmi gormedim. Dus alabiliyorsan dus al. Suyla masaj yap goguslerine. Sonrasindada tarakla yavasca asagiya dogru tarama hareketi yaparsan sut kanallarinin acilmasinida saglarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…