2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

10 30 da canim ama poz falan vermiyo sn 2 kontroldede yùzùnú eliyle kapamisti canim Resim alamadik benim sipa buseferde neyapacak bilmiyon

Benim kız da asla o yüzünü açmıyor sürekli eli yüzünde:) doğana kadar bilemeyecegiz neye benziyor sipalar:)

RAKAM söylemedi cnm benım ilk bebekdede böyle oldu cok şükür 38 haftada doğdu sadece her gittimde suyu az dendı bu haftalarda başlamıstı doktor 2,5 lt içiyorsan 3 -3,5 iç havalar sıcak ıkınıze yetmiyor demekkı dedı suyu arttırdım çay kahvede suyu vucuddan atar içme dedi

Bende boyatmadim ve kendimde bu kadar beyaz oldugunu hamilelikte farkettim :) simdi doguma fotografci falan ayarladim okadar beyazlada album yaptirmak istemiyorum

Amin canim insallah ♡♡♡♡

Ben hiç boya kullanmıyorum çok şükür beyazlarda yok kendi doğal saçımdan ve renginden çok sanslıyım o konuda. Az bişi kaldı canım genede yapma istersen bilemedimki
Bende bir beyaz varmis bende hamilelikte anladim simdi albumde beyaz sacli olmak istemiyorum ilerde oglum beni oyle hatirlamasin

Arkadaşlar Günaydın
Enfeksiyon ya da mantar için fitil kullananlar var ise bir sorum olacak benim. İlacı kullandıktan sonra özelikle sabah ayağa kalktiginizda akinti olmasi normal mi? Turnusol kagidi ile kontrol ettim amniyon sivisi olmadığını düşünüyorum ama yine de sormak istedim.

Canım ben 31+1ken 1786 gramdı bebek. Şimdi ne kadar yazdım yukarıda. Normal ki kızın ,bana hep normal dendi.
kğ ıle ılgili yorumu bana ayrıntılı ultrasyon doktoru dedı cnm zayıf dıye kendı doktoruma gittim sonra kafama takılmıstı sordum oda gayet güzel dedı .doktorların kğ anlayısıda farklı herhalde

İnşallah bu kuzucuk da 38. Haftayı görecek İlk doğumun normal mi sezaryen mi olmuştu?

ben kullandım cnm fitil olarak sonrasında ayaga kalktında kendını sıvı olarak bırakıyor

Bana da öyle demişlerdi boşver, şimdi hiç uğraşmadım, ikinci çocuğumun dolabı hazır oldu işte. Hem de birincinin eşyalarını ikinciye şaklayacak yerim oldu. Güzel günlerde kullan inşallah :)

Canim ben progestan fitil kullaniyordum ne kadar yatarsam yatayim geliyordu bence buda gelir birde suyun icin bol bol havuc tuket cok iyi geliyor

Canim ben gyn icerisin cayi icoyorum ama her gittigimde suyu gayet iyi diyo bence cayla
Bende boyatmadim ve kendimde bu kadar beyaz oldugunu hamilelikte farkettim :) simdi doguma fotografci falan ayarladim okadar beyazlada album yaptirmak istemiyorum
can8m gazelimin kuzenleri organikle boyuyorlardi sanirim bisey olmuyodu aklimda oyle kaldi yazmisti buraya

Canim gunaydin oglumda kullanmistim hatta o zaman okulum vardi su gibi akıntı geliyordu sirilsiklam oluyordu camasirim oyle mi seninki de hatta korktum kendimi acile attim ama akintim ondan kaynakliymis doktorumla konusunca soylemisti

Canim gunaydin oglumda kullanmistim hatta o zaman okulum vardi su gibi akıntı geliyordu sirilsiklam oluyordu camasirim oyle mi seninki de hatta korktum kendimi acile attim ama akintim ondan kaynakliymis doktorumla konusunca soylemisti
Günaydın canım. Tam olarak anlattığın gibi oldu bu sabah. Yazdıklarını okuyunca rahatladım çok teşekkür ederim

Bana da öyle demişlerdi boşver, şimdi hiç uğraşmadım, ikinci çocuğumun dolabı hazır oldu işte. Hem de birincinin eşyalarını ikinciye şaklayacak yerim oldu. Güzel günlerde kullan inşallah :)
İyi yaa sonradan işr yaramasına sevindim, zamanla eşyaları arttıkça dolar gerçi. Çok teşekkürler canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…